abc1932 Kilopat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Merhaba ; codecanyon üzerinden hazır bir script aldım ve Tmdb sezon verilerini çekerken yanlış çekiyor Sezon1'deki bölümleri sezon2'ye yüklüyor sezon 3 - 4 - 5 böyle bir sıra kaydıra kaydıra gidiyor Not = Tek sezonluk dizilerin bölümlerini hiç çekmiyor . Yapımcıyla konuştum yazdığı kodda hiç bir hata yokmuş tmdb'nin apisin de sorun var diyor ve beni güldürüyor Tahminim satır 158 - 227 arasından kaynaklanıyor Kod Çok büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum aşağıdaki linkten kodu inceleyebilirsiniz; 111.php drive.google.com Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 30 Ocak 2022
Merhaba ; codecanyon üzerinden hazır bir script aldım ve Tmdb sezon verilerini çekerken yanlış çekiyor Sezon1'deki bölümleri sezon2'ye yüklüyor sezon 3 - 4 - 5 böyle bir sıra kaydıra kaydıra gidiyor Not = Tek sezonluk dizilerin bölümlerini hiç çekmiyor . Yapımcıyla konuştum yazdığı kodda hiç bir hata yokmuş tmdb'nin apisin de sorun var diyor ve beni güldürüyor Tahminim satır 158 - 227 arasından kaynaklanıyor Kod Çok büyük olduğu için buraya yükleyemiyorum aşağıdaki linkten kodu inceleyebilirsiniz; 111.php drive.google.com Genişletmek için tıkla...