melankolii2 Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 6 3 Eylül 2021 #11 333365 dedi: @melankolii2, hayırlı olsun. Size göre iyiyse problem yok. Genişletmek için tıkla... Culoksi dedi: TM'den geçtiğiniz için 230 bin sıralamaya kimse kötü diyemez bence, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
333365 dedi: @melankolii2, hayırlı olsun. Size göre iyiyse problem yok. Genişletmek için tıkla... Culoksi dedi: TM'den geçtiğiniz için 230 bin sıralamaya kimse kötü diyemez bence, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşlar, sağ olun.
emre436374 Yoctopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #12 melankolii2 dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversiteyi tercih ettin? Ben de yazin MF geçeceğim 11 sinifim yazilim okumak istiyorum.
melankolii2 dedi: Teşekkür ederim arkadaşlar, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversiteyi tercih ettin? Ben de yazin MF geçeceğim 11 sinifim yazilim okumak istiyorum.