TM'den MF'ye geçmek

Bablisok

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben büyük bir yanlış yaparak EA seçtim. Seçme sebebim hukuk fakültesine gitmekti ancak şu an hukuk düşünmüyorum çünkü hakim-savcı olmak için torpil gerekiyormuş, hadi avukat olayım desem bu sefer de işçi sorunu ve rekabet kriziyle karşılaştım. Asgari ücretin altında çalışan, 2 yıllık staj sürecinde yol parası dahi alamayan vs. Hukuk fakültesi son zamanlarda çok tercih ediliyor ve yıllık 15K'ya yakın mezun veriyormuş. Benim hatam 11. sınıfta bunu araştırmamak oldu. 12. sınıfta sayısala geçmeyi ve denizcilik fakültesini kazanmak için hazırlanmayı düşünüyorum. 11. sınıfta görmediğim fen derslerine hazırlanmakta çok zorlanır mıyım yoksa halledilir mi? Halledilirse AYT fene ne zaman başlamalıyım, kaynak önerisine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben büyük bir yanlış yaparak EA seçtim. Seçme sebebim hukuk fakültesine gitmekti ancak şu an hukuk düşünmüyorum çünkü hakim-savcı olmak için torpil gerekiyormuş, hadi avukat olayım desem bu sefer de işçi sorunu ve rekabet kriziyle karşılaştım. Asgari ücretin altında çalışan, 2 yıllık staj sürecinde yol parası dahi alamayan, intihar eden vs. vs. Hukuk fakültesi son zamanlarda çok tercih ediliyor ve yıllık 15K'ya yakın mezun veriyormuş. Benim hatam 11. sınıfta bunu araştırmamak oldu. 12. sınıfta sayısala geçmeyi ve denizcilik fakültesini kazanmak için hazırlanmayı düşünüyorum. 11. sınıfta görmediğim fen derslerine hazırlanmakta çok zorlanır mıyım yoksa halledilir mi? Halledilirse AYT fene ne zaman başlamalıyım, kaynak önerisine açığım.
Baya zordur sayısal EA'ya göre , bazı insanlar EA iş yok diyorlar ve linç yiyorlar fakat kismen doğru, hukuk ve psikoloji dışında goremedim ben. Zorlanırsın bence 11 fiziği zor, biyoloji aşiri ezber.

Baya zordur sayısal EA'ya göre , bazı insanlar EA iş yok diyorlar ve linç yiyorlar fakat kismen doğru, hukuk ve psikoloji dışında goremedim ben. Zorlanırsın bence 11 fiziği zor, biyoloji aşiri ezber.
Valla hocam haklısın ancak çok çalışıp halletmem lazım, akılsız başın cezasını bu sefer ayak değil yine akıl ödüyor. İlk 100k hedefim var ve işler iyice sarpa sardı. Eğer tecrübeniz varsa tek sorum şu; 11 fenin eksiklerini az da olsa kapatıp 12 ye öyle mi başlayayım yoksa ayt fene tümden belirli bir zaman aralığında mı bakayım

Arkadaşlar ben büyük bir yanlış yaparak EA seçtim. Seçme sebebim hukuk fakültesine gitmekti ancak şu an hukuk düşünmüyorum çünkü hakim-savcı olmak için torpil gerekiyormuş, hadi avukat olayım desem bu sefer de işçi sorunu ve rekabet kriziyle karşılaştım. Asgari ücretin altında çalışan, 2 yıllık staj sürecinde yol parası dahi alamayan vs. Hukuk fakültesi son zamanlarda çok tercih ediliyor ve yıllık 15K'ya yakın mezun veriyormuş. Benim hatam 11. sınıfta bunu araştırmamak oldu. 12. sınıfta sayısala geçmeyi ve denizcilik fakültesini kazanmak için hazırlanmayı düşünüyorum. 11. sınıfta görmediğim fen derslerine hazırlanmakta çok zorlanır mıyım yoksa halledilir mi? Halledilirse AYT fene ne zaman başlamalıyım, kaynak önerisine açığım.
Fen matematikten daha zor.

Hocam rahat kazanırsınız o zaman. Fakat EA ilk 100k netlerine göre çok daha fazla net yapmanız lazım.
Evet, ea da daha kolay. Hocam tek sorum şu; 11 fenin eksikliğiyle 12'ye başlamak sıkıntı yaşatır mı? Ben direkt ayt fen e belirli bir zamanda çalışmayı düşünüyorum, 12'ye başlamadan önce 11 fene de çalışayım mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı