AsrielDreemurr Femtopat Katılım 13 Mayıs 2025 Mesajlar 26 Çözümler 1 Dün 19:20 #1 İyi akşamlar Terraria adlı oyunu satın aldım ve mod kurmak için tModLoader indirdim Steam'dan fakat açılışta CMD ekranını açıyor. Sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:26
İyi akşamlar Terraria adlı oyunu satın aldım ve mod kurmak için tModLoader indirdim Steam'dan fakat açılışta CMD ekranını açıyor. Sebebi nedir acaba?
Çözüm shase Dün 19:35 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuya bakabilirsiniz. Windows 11 konsolu açık kalıyor. Kapatmak istiyorsanız: Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Geliştiriciler İçin > Terminal > Windows konsol ana bilgisayarına ayarlayın" demiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuya bakabilirsiniz. Windows 11 konsolu açık kalıyor. Kapatmak istiyorsanız: Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Geliştiriciler İçin > Terminal > Windows konsol ana bilgisayarına ayarlayın" demiş.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 505 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek Dün 19:35 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuya bakabilirsiniz. Windows 11 konsolu açık kalıyor. Kapatmak istiyorsanız: Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Geliştiriciler İçin > Terminal > Windows konsol ana bilgisayarına ayarlayın" demiş. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:11 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu konuya bakabilirsiniz. Windows 11 konsolu açık kalıyor. Kapatmak istiyorsanız: Windows Ayarları > Gizlilik ve Güvenlik > Geliştiriciler İçin > Terminal > Windows konsol ana bilgisayarına ayarlayın" demiş.