TMP banı

DKB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 ay önce Tmp'den perma ban yedim. Ben bu banı haketmediğimi düşünüyorum. Kimseye çarpmadım. Calais-Duisburg arasını ters şekilde gitmek için arkaşımla iddiaya girdik. O da benimle beraberdi ama o klipte yok. O bir ay ban yedi başka klipten ben perma yedim. Sadace dertleşmek için açıyorum konuyu. Ne kadar dil döksemde sadace kopyala yapıştır cevap verıyorlar. Bu arada arabada hata vardı geri geri 100 ile gidiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu platformda çok izlenmiş.

Daha önce yasaklama verdiler mi? Kaçıncı ban bu? İddia üzerine ters yönde hareket etmek ve haksız olduğunu düşünmek enteresan değil mi sence?

Dediğim gibi kimseye çarpmadım bana hep ters sürüyorum diye çarptılar. En son 2017'de yedim son banı ama 5 kişi beni reportladığı için perma yedim.
Tmp adminleri bir değişik.
Fazla katılar, kimseye çarpmadığınız sürece en azından perma yemeniz gereksiz.
1-2 ay atsalar tamam.

Ben 1-2 yıla bile razıydım. İlk defa bir oyundan perma yedim ve hile bile kullanmadım. Bu arada adamlarada kaç kez dedim 1-2 yıl bile olur diye ama okumadan kopyala yapıştır yapıyorlar.

Siz bu yasaklamayı sadece ters gittiğiniz için yememişsiniz. Admin yasaklamanıza notu da düşmüş zaten. Aynı yol içerisinde birden fazla şikayet aldığınız için tek tek yasaklamak yerine toplu bir şekilde yasaklanmışsınız.

Siz bu yasaklamayı haketmediğinizi düşünüyorsanız yazık derim. Ayrıca bu ters bir şekilde gitmeyi bir defa değil, 2 farklı araçla da yapmışsınız. Yani bayağı uzun bir süre bu ihlali yapmışsınız.

1. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  2. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  3. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  4. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  5. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  6. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
  7. 141 wrongway ban | 2K Views 👀 | Medal.tv | #1 Free Clip Platform

Son düzenleme:
Yola girmişsiniz ters gidiyorsunuz, ben çarpmadım bana çarptılar, niye ban yiyorum diyorsunuz. Düşünün şimdi, sizin ters gittiğiniz şerit aynı zamanda karşı trafiğin sollama şeridi, adam belki sollama yaparken sizin ters gittiğinizi bile fark etmiyor arabanın arkasını gördüğü için. Şimdi size çarpan adam hasar görmüyor mu?

Permaban'a gelirsek o oyuncunun aldığı ban sayısına göre belirleniyor. Yanılmıyorsam ilk 3 banın süresi yöneticinin kararı, 4. ban bir ay, 5. ban ise kalıcıdır. Ayrıca @sweiss nickli arkadaş da iki önceki mesajda belirtmiş, bir dünya hatanız var TMP'de. Başkalarının oyun tecrübesine defalarca zarar vermişsiniz. Bu kurallar olmasa TMP kaostan oynanmaz hale gelir ki şimdi bile normal bir sürüş yapmak isteyen Calais tarafına gitmemeye çalşıyor. Cezanız gayet adil görünüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı