TMP banı

DKB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 ay önce Tmp'den perma ban yedim. Ben bu banı haketmediğimi düşünüyorum. Kimseye çarpmadım. Calais-Duisburg arasını ters şekilde gitmek için arkaşımla iddiaya girdik. O da benimle beraberdi ama o klipte yok. O bir ay ban yedi başka klipten ben perma yedim. Sadace dertleşmek için açıyorum konuyu. Ne kadar dil döksemde sadace kopyala yapıştır cevap verıyorlar. Bu arada arabada hata vardı geri geri 100 ile gidiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu platformda çok izlenmiş.

Geri geri gitmek dışında 3 kaza yapmışım. Geri geri giderken kaza yapmadım. Ben perma yerekn arkadaşım 1 ay ban yemesi garip değilmi? Ve bu 3.banım
Geri geri gitmek dışında 2 kaza yapmışım. Geri geri giderken kaza yapmadım. Ben perma yerekn arkadaşım 1 ay ban yemesi garip değil mi? Ve bu 3.banım

Sırf 3 kaza için perma yenir mi? Arabayla giderken yaptığım diğer kazalar frene sert basınca motor kapandığı için fren çalışmıyor o yüzden arkadan çarpmak yerine böyle bir salaklık etmişim. Ama perma nedir ya.
Videolara bakarak perma bana aşırı hak verdim. Hocam ne yaptınız siz, bu yaptıklarınızı gerçek hayatta yapamayacağınıza göre simülasyonda da yapmamanız lazım

Bu arada bir video eksik. O videoa ben bile yokum kanıtların arasına koymuşlardı.

3 kaza değil, 6 kere farklı zamanlar içerisinde ihlal yaptığınız için için yasaklama almışsınız. Tek seferde 6 ihlalden perma yasaklama alman sence normal değil mi? 1 tane ihlal yapsan belki 1 hafta veya 1 ay ceza yerdin. Ama 6 farklı olay.

2 kere kazaya karışmışsın. Birinde trafiğin arasından tek şerit yolda ters şerite de karışarak aralarından gitmişsin. Pembe araçla geri geri gitmişsin. Beyaz arabayla geri geri gitmişsin. Kısaca bir sürü kuralı farklı zamanlar içerisinde ihlal etmişsiniz.

Anormal bir şey kesinlikle yok.
Bu arada bir video eksik. O videoa ben bile yokum kanıtların arasına koymuşlardı.
Bütün kanıtlarda siz de varsınız.
Sırf 3 kaza için perma yenir mi?
Sadece 3 kazadan perma yememişsiniz zaten.

Tmp sitesinde baktım böyle bir madde yok ters gitme ile ilgili onlarda zaten ters yönden banlamış. Kazalar yaptım evet. Geri geri giderken kimseye çarpmadım.

TMP sitesi üzerinden baktım. Böyle bir madde yok. Ters gitme ile ilgili. Onlar da zaten ters yönden banlamış. Kazalar yaptım, evet. Geri geri giderken kimseye çarpmadım.
Çarpmana gerek var mı? Tehlikeli sürüş yapıyorsun ve tehlikeli sürüşl yapman yasak. Gerçekçi bir biçimde sürmelisin. Gerçek dünyada sen geri geri uzun yol yapan birisini gördün mü?

Yasaklama sebebine yazmışlar zaten;
Incorrect Way / Inappropriate Overtaking, §2.5 ⟹ Reckless Driving, §2.2 ⟹ Ramming

Ayrıca kuralları okumamışsınız bence. Direkt olarak yazmışlar, geri geri araç sürmenin yasak olduğunu.

Birine çarpmanıza gerek yok, trafiği tehlikeye atan bir sürüş sergiliyorsunuz. Bu durum TMP'de yasaktır ve kurallarda yazıyor. Daha önceden de yediğiniz banlar olduğu için perma olarak yansıtılmıştır ve açılması söz konusu olmaz. Farklı hesapla girerseniz, tespiti halinde o da perma ban yiyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…