Arle Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 tmp.msc yazdığım zaman bir şey çıkmıyor. BIOS'ta açık gözüküyor tmp. Ama Valorant'ta hata veriyor. Bir de securo boot da açık ama hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
tmp.msc yazdığım zaman bir şey çıkmıyor. BIOS'ta açık gözüküyor tmp. Ama Valorant'ta hata veriyor. Bir de securo boot da açık ama hata alıyorum.
Çözüm Emir M. 16 Aralık 2024 Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar.
Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 16 Aralık 2024 #2 Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar. Artı 0 Eksi Çözüm
Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar.
KS KS Arle Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Emir M. dedi: Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim demin fark ettim ben de kusuruma bakmayın. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Çünkü o dediğiniz "tmp" TPM olması gerektiği için olabilir mi? Doğrusu TPM'dir onun, tpm.msc yazarsanız sonuç çıkar. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim demin fark ettim ben de kusuruma bakmayın. Teşekkür ederim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.035 Makaleler 26 Çözümler 519 16 Aralık 2024 #4 Arle dedi: Özür dilerim demin fark ettim ben de kusuruma bakmayın. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, BIOS'tan açık olduğundan da emin olun. Oyun hata veriyorsa açılmamış olabilir hala. Artı 0 Eksi
Arle dedi: Özür dilerim demin fark ettim ben de kusuruma bakmayın. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, BIOS'tan açık olduğundan da emin olun. Oyun hata veriyorsa açılmamış olabilir hala.
KS KS Arle Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #5 Emir M. dedi: Estağfurullah, BIOS'tan açık olduğundan da emin olun. Oyun hata veriyorsa açılmamış olabilir hala. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi versiyon 2.0 etkin yazıyor. Valorant yine hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Estağfurullah, BIOS'tan açık olduğundan da emin olun. Oyun hata veriyorsa açılmamış olabilir hala. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi versiyon 2.0 etkin yazıyor. Valorant yine hata veriyor.