TMPIN Nedir ?

deatknight

Hectopat
Daha fazla  
Anakart sıcaklığına bakarken TMPIN0-TMPIN1-TMPIN2 bende 1 değeri fazla ısınıyor. Bu hangisinin oluyor anakartın mı işlemcinin mi ? Her yerde farklı yazıyorda. Anakart modeli MSI 970.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerinde bir sorun yok gayet normal değerlerde. Sistem geneli 25/35 C arasında.
Verdiğiniz programda öyle gösteriyor ancak anakartın tmpin1 değerinin sıcaklığı (burda görünmüyor) boştayken bile 45 çalışınca 70'e kadar çıkıyor. 70'e çıkınca kendini kitliyor. Anakartın kendi sıcaklığı her zaman iyiydi. Benim sorum anakartım ısınıyormu değil. Sadece tmpin1'in ne olduğunu soruyorum.

Arkadaşım benim sorum niye bu kadar ısınıyor yada ısınmıyormu değil. Sorumu anlamamakta neden ısrar ediyorsun? TMPIN0-TMPIN1-TMPIN2 nedir diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olduklarını görüyorsun sıcaklıkları ölçüyor ve değerleri veriyor. Ne olduğunu anakartta nereye ait olduğunu görüp bileceksin. Nereye bakıyorsan orada yazıyor ne olduğu. Baktığın program da yanlış gösteriyor hala haberin yok bunu da siz anlamıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı