Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #21 balikeat dedi: İkisi de aynı kişi. Aynı soruları sorup duruyor, aldığı cevaplardan ikna olmuyor bir türlü. Ne duymak istiyor bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hissediyorum. Arkadaş birazdan şutlanır ve @370335 ile birleştirilir.
balikeat dedi: İkisi de aynı kişi. Aynı soruları sorup duruyor, aldığı cevaplardan ikna olmuyor bir türlü. Ne duymak istiyor bilmiyorum ki. Genişletmek için tıkla... Hissediyorum. Arkadaş birazdan şutlanır ve @370335 ile birleştirilir.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 21 Mart 2022 #22 Eğer aynı arkadaşsa DA forumda da TN panelle alakalı buradakilere benzer birçok başlık açmıştı. Ne söylerseniz söyleyin ikna olmayacak. Bir monitör yüzünden kaybettiği zamana yazık.
Eğer aynı arkadaşsa DA forumda da TN panelle alakalı buradakilere benzer birçok başlık açmıştı. Ne söylerseniz söyleyin ikna olmayacak. Bir monitör yüzünden kaybettiği zamana yazık.