Değildir. Eski bir paneldir renk kalitesi de renk açıları da kötüdür. En kötü VA panel alın alabiliyorsanız renk kalitesi olarak IPS'in tadından yenmez.
Kalite anlayışınıza göre değişir. Eğer renk kalitesi olarak bakıyorsanız IPS ve VA kadar canlı renklere sahip değildir ama gecikme süresi diğerlerinden daha düşüktür. Ayrıca ışık sızması gibi problemler de yoktur.
Artık alınmaması gereken bir panel. Hiçbir artısı kalmadı çünkü artık. Eskiden en hızlı panel tipiydi, şimdi IPS'lar daha hızlı ve daha canlı renklere sahip.
Bir süre Zowie'nin tn panel 144hz monitörünü kullandım ve eğer çok fazla grafik tasarımla uğraşmıyorsan oyun oynamak internette takılmak için alıyorsan bence alınabilir ben gayet memnun kalmıştım.
Düşük kalite deyince akla kötü kalite gelmesin. Görüntü kalitesi gayet iyidir, diğer modellere göre biraz düşük kaliteye sahiptir. Ama diğer panellerdeki sorunları TN panelde yaşama olasılığınız da oldukça düşüktür.
Düşük kalite deyince akla kötü kalite gelmesin. Görüntü kalitesi gayet iyidir, diğer modellere göre biraz düşük kaliteye sahiptir. Ama diğer panellerdeki sorunları TN panelde yaşama olasılığınız da oldukça düşüktür.
Ya zaten böyle olması gerekiyor kullanıma bağlı olarak ürün alınması. Herkes hemen, hayır alınmaz ışıkları çok kötü yansıma vs. vs. Diye söylüyor ama oyun ve internet kullanımı için yeterince yeterli bir monitör tipi bence.