TN panel olduğu için monitörü iade etmek

Makaleler
2
Daha fazla  
460 TL'ye sipariş ettim fakat TN panel olduğunu öğrendim ve canım sıkıldı. IPS panellerin daha iyi olduğunu okuyunca sipariş iptali yapmaya çalıştım fakat kargodan ürünü teslim almayarak iade edebileceğimi söylediler. 4 gün sonra gelince monitörü sizce iade edeyim mi? Pro oyuncu değilim ama soluk renkli sağdan soldan görüntü kaybı yapan monitörde canımı sıkar. Denildiği kadar kötü bir ekran mı? Yıllardır Samsung TE310 32 inç TV ile oyun oynuyorum.

Aldığım monitör linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu bu fiyata 75Hz bie monitör bulmuşsun daha ne? IPS panel alırsan 5ms 60Hz bir monitöre daha fazla para verirsin. IPS daha güzel doğrudur fakat abarttığın kadar fark yok.

460 TL'ye sipariş ettim fakat TN panel olduğunu öğrendim ve canım sıkıldı. IPS panellerin daha iyi olduğunu okuyunca sipariş iptali yapmaya çalıştım fakat kargodan ürünü teslim almayarak iade edebileceğimi söylediler. 4 gün sonra gelince monitörü sizce iade edeyim mi? Pro oyuncu değilim ama soluk renkli sağdan soldan görüntü kaybı yapan monitörde canımı sıkar. Denildiği kadar kötü bir ekran mı? Yıllardır Samsung TE310 32 inç TV ile oyun oynuyorum.

Aldığım monitör linki:

O fiyata aynı özelliklerde IPS panel bulduysan onu al :) Her şey fiyatına göre.

Evet abartıldığı kadar fark var. Çimen yerine saman görmek istiyorsan TN panel kullanabilirsin.
Kesinlikle öyle, 4 yıldır laptop kullanıyorum IPS panele geçtikten sonra dedim ki şimdiye kadar tüplü ekranda oynuyormuşum :) Bu kadar fark olacağını düşünmüyordum 150 lira fazla veriyim yataktan film/dizi izlerken kararmasın diye düşünüyordum ama monitör geldiğinde hayran kaldım.

Ürün bu arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum. 1000 TL altına alınacak en iyi monitör fikrimce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı