TN panel renk kalitesi nasıldır?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Konu başlıktaki gibi arkadaşlar. Renk kalitesi nasıldır, kaliteli midir? ASUS PG278qe bir monitörüm var. Para verdim. 4K TN panel. Yeni öğreniyorum. Renk kalitesi ben bayıldım. Renk kalitesi iyi mi? Size sormam daha iyi olur. Monitörüm kaliteli midir? TN panel ilk ne zaman çıktı? Sorularım bu şekilse. Hepsini cevaplarsanız çok sevinirim. Konuma bakmanız dileğiyle.
TN panel bir de geliştirilmiş mi günümüzde ve monitörümde de kullanılıyor mu? Geliştirilmiş TN panel güncel yani. Sorularım bu kadar. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TN eski bir teknoloji. Renk kalitesi çok iyi değildir TN panellerde.

IPS ve VA panellere göre renkleri daha cansız.

TN panelin renkleri IPS panele göre daha kötü diyorlar fakat bende TN kullanıyorum. Renk kalitesi bana göre hoş ama IPS ile karşılaştırma fırsatım olsa denemek isterdim.

IPS kullanmaya başladıktan sonra diğer panelleri kullanamaz oldum. FPS oyuncusuysan TN panel iş görür.

TN panelin renkleri IPS panele göre daha kötü diyorlar fakat bende TN kullanıyorum. Renk kalitesi bana göre hoş ama IPS ile karşılaştırma fırsatım olsa denemek isterdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanıcısı olarak söylüyorum (maalesef), berbattır.
Panelden panele değişebilir tabii. Belki çok üst seviye olanlarda renk için özenilmiştir.
Yine de IPS seviyesinde olacağını sanmıyorum.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…