Viewsonic Xg2405 24' 144hz 1ms (hdmı+display) Fre arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Acer ED270RPbiipx Monitör UM.HE0EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Viewsonic Xg2405 24' 144hz 1ms (hdmı+display) Fre arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bu ürünü alacağım ama TN panel çok kötü diyorlar. Daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorum ama arada bir film izleyip singleplayer oyunlarda oynamayı düşünüyorum. Monitörün G-Sync uyumu olduğu için almayı düşünüyorum ne yapmalıyım?
Displayport kablo ile Freesync monitörde Gsync çalışıyor. İnternette birsürü yöerge var nasıl aktif edeceğini anlatan. Rampage gibi dandik marka veya modellerde sorun çıkabiliyor. Bu sorun çıkarma olayı Freesync monitörde Gsync açmaya özgü değil, Freesync de sorun oluyor.