TN Panel'e sahip laptop alınır mı?

Daha fazla  
Performans odaklı da olsun istiyorum alacağım laptop fakat bu sefer de panel TN çok sıkıntı teşkil eder mi sizce? Şu anda IPS laptop kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TN panelin bana göre tek işlevi FPS oyunlarında mükemmel akıcılık sağlamasıdır.(CS-Valorant).IPS panel ise mükemmel renkler sunuyor canlı görüntü sağlıyor. Laptoptan FPS oyunları bana göre oynanmaz. O yüzden laptop alırken kesinlikle IPS panel olmalı bana göre.

Laptop Modeli bu daha fiyat performans ve Ips ekrana sahip bir laptop varsa çok makbule geçer.
IPS'ten geçince muhtemelen epey rahatsız edecektir, amaca bağlı.
Oyun oynamıyorum çok nadir. Genelde okuma, film ve iş.

Ips panelli bir laptop alınca da performans'dan kısmam gerekiyor :(

TN panelin bana göre tek işlevi FPS oyunlarında mükemmel akıcılık sağlamasıdır.(CS-Valorant).IPS panel ise mükemmel renkler sunuyor canlı görüntü sağlıyor. Laptoptan FPS oyunları bana göre oynanmaz. O yüzden laptop alırken kesinlikle IPS panel olmalı bana göre.
Ya bana kalsa Tn almam zaten de almak istediğim modelin paneli TN.

Laptop Modeli bu daha fiyat performans ve IPS ekrana sahip bir laptop varsa çok makbule geçer.

Oyun oynamıyorum çok nadir. Genelde okuma, film ve iş.

IPS panelli bir laptop alınca da Performans'dan kısmam gerekiyor :(

Ya bana kalsa TN almam zaten de almak istediğim modelin paneli TN.

Oyun nadir oynuyorsan ve dediğin şekilde kullanacaksan performanstan ziyade panel daha önemli.

Oyun nadir oynuyorsan ve dediğin şekilde kullanacaksan performanstan ziyade panel daha önemli.
Haklısınız hocam da bu linkini attığım modelin Ram miktarı artırılabiliyor çif M2 slotu mevcut ve dış kasa metal çok fazla artısı mevcut sadece işlemci tarafında değil o yüzden kararsızım. IPS alırsam ram 8gb gömülü geliyor ve işlemciden de kısıyorum artı bir de kasa tamamen plastik.

Haklısınız hocam da bu linkini attığım modelin Ram miktarı artırılabiliyor çif M2 slotu mevcut ve dış kasa metal çok fazla artısı mevcut sadece işlemci tarafında değil o yüzden kararsızım. IPS alırsam ram 8gb gömülü geliyor ve işlemciden de kısıyorum artı bir de kasa tamamen plastik.
Avrupa versiyonunda paneli IPS klavyesinde bir de ışık var bizim ülkeye gelince panel ile klavyeyi kısmış o kısanlar kişilerin kulağını çınlatıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı