G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 21 Nisan 2020 #11 xorje dedi: CS:GO'da küçük çaplı bir takımım var. Amatör turnuvalara katılıyoruz. TN veya VA almam fark eder mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Yani bütün gününüz CS de geçmiyorsa, milisaniyelerin kaybını hissetmiyorsanız fark etmez.
xorje dedi: CS:GO'da küçük çaplı bir takımım var. Amatör turnuvalara katılıyoruz. TN veya VA almam fark eder mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Yani bütün gününüz CS de geçmiyorsa, milisaniyelerin kaybını hissetmiyorsanız fark etmez.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Nisan 2020 #12 Zeax dedi: Evet yetenek olacak ama 60 Hz ile 240 Hz arası fark inanılmaz fazla YouTube'da videolarda da görülüyor. Genişletmek için tıkla... Ama yetenek olmayınca? Buradan tüm profesyonel oyunculara sallıyorum hodri meydan.
Zeax dedi: Evet yetenek olacak ama 60 Hz ile 240 Hz arası fark inanılmaz fazla YouTube'da videolarda da görülüyor. Genişletmek için tıkla... Ama yetenek olmayınca? Buradan tüm profesyonel oyunculara sallıyorum hodri meydan.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 21 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Ama yetenek olmayınca? Buradan tüm profesyonel oyunculara sallıyorum hodri meydan. Genişletmek için tıkla... Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz.
Silinen üye dedi: Ama yetenek olmayınca? Buradan tüm profesyonel oyunculara sallıyorum hodri meydan. Genişletmek için tıkla... Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz.
xorje Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 20 21 Nisan 2020 #14 Maksimum 1700 TL bütçem var. Uygun bir TN panel monitör önerir misiniz peki.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Nisan 2020 #15 CillianMurphy dedi: Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden diyorum ya Cillian bey, diretmeyin.
CillianMurphy dedi: Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz. Genişletmek için tıkla... İşte o yüzden diyorum ya Cillian bey, diretmeyin.
Zeax Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #16 Adı üstünde profesyonel oyuncu.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 21 Nisan 2020 #17 xorje dedi: Maksimum 1700 TL bütçem var. Uygun bir TN panel monitör önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... BenQ XL2411P.
xorje dedi: Maksimum 1700 TL bütçem var. Uygun bir TN panel monitör önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... BenQ XL2411P.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 21 Nisan 2020 #18 CillianMurphy dedi: Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz. Genişletmek için tıkla... Zeax dedi: Adı üstünde profesyonel oyuncu. Genişletmek için tıkla... Şu videodaki dayı gibi ''annadınız mı?''. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CillianMurphy dedi: Yeteneği olmayan oyuncular zaten profesyonel olamaz. Genişletmek için tıkla... Zeax dedi: Adı üstünde profesyonel oyuncu. Genişletmek için tıkla... Şu videodaki dayı gibi ''annadınız mı?''. Sürprizbozan: :D Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zeax Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #19 xorje dedi: Maksimum 1700 TL bütçem var. Uygun bir TN panel monitör önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... ASUS VG258Q bakabilirsin.
xorje dedi: Maksimum 1700 TL bütçem var. Uygun bir TN panel monitör önerir misiniz peki. Genişletmek için tıkla... ASUS VG258Q bakabilirsin.
xorje Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 20 21 Nisan 2020 #20 CillianMurphy dedi: BenQ XL2411P. Genişletmek için tıkla... XL2411P'nin renk paletine çok kötü diyorlar. IPS bir panel ile arasında aşırı bir fark olur mu? Zeax dedi: ASUS VG258Q bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ASUS VG258Q 1700 TL olanların hepsinden ölü pixel var.
CillianMurphy dedi: BenQ XL2411P. Genişletmek için tıkla... XL2411P'nin renk paletine çok kötü diyorlar. IPS bir panel ile arasında aşırı bir fark olur mu? Zeax dedi: ASUS VG258Q bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ASUS VG258Q 1700 TL olanların hepsinden ölü pixel var.