OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 12 Nisan 2012 #1 TNT Kanalının Amerika üssünün kanalının ne kadar kaliteli oldugunun anlatmak için hazırlamıs oldugunu ilginç reklamı gördüm paylaşmak istedim reklam gerçekten güzel ve güldürücü olmuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
TNT Kanalının Amerika üssünün kanalının ne kadar kaliteli oldugunun anlatmak için hazırlamıs oldugunu ilginç reklamı gördüm paylaşmak istedim reklam gerçekten güzel ve güldürücü olmuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yozlasdas Megapat Katılım 13 Eylül 2011 Mesajlar 527 Yer Kocaeli, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek denizci 12 Nisan 2012 #2 1 Saat önce facebook'ta paylaşmıştım , ama burada paylaşmak aklıma gelmedi.
OnurB Kilopat Katılım 5 Şubat 2012 Mesajlar 686 Yer A, A 12 Nisan 2012 #3 Paylaştım Paylaştım Paylaştım Güzel ve yaratıcı bişi böyle yenilikli reklamlar türkiyedede yapılsada bir reklama gülsek.
Paylaştım Paylaştım Paylaştım Güzel ve yaratıcı bişi böyle yenilikli reklamlar türkiyedede yapılsada bir reklama gülsek.
Özay Şen Hectopat Katılım 14 Ocak 2012 Mesajlar 247 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Amansız Öğrenci 12 Nisan 2012 #4 9gag içerisinde dolaşırken gördüm, o düğmeye basmak isterdim =)
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 64.086 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 13 Nisan 2012 #5 Çok iyiydi bu ya