E Enoviç Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Epic Games'ten FC 24 aldım, aşağıdaki fotoğraftaki hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Ocak 2024 #2 Şifreni sıfırla düzelir. Artı 0 Eksi
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 8 Ocak 2024 #3 Anladığım kadarıyla EA hesabınızla Epic Games arasında bağlantı sorunu olmuş. Öncelikle bu işlemi yapın. Çözüldü: FIFA 23 “Too many computers” hatası FIFA 23'ü eskiden ortak hesaptan oynuyordum. Kendi hesabıma aldım. Lakin "Too many computers" hatası veriyor. Nasıl çözerim? www.technopat.net Sonrasında "Connections" sekmesine tıklayarak Epic Games'in bağlı olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla EA hesabınızla Epic Games arasında bağlantı sorunu olmuş. Öncelikle bu işlemi yapın. Çözüldü: FIFA 23 “Too many computers” hatası FIFA 23'ü eskiden ortak hesaptan oynuyordum. Kendi hesabıma aldım. Lakin "Too many computers" hatası veriyor. Nasıl çözerim? www.technopat.net Sonrasında "Connections" sekmesine tıklayarak Epic Games'in bağlı olup olmadığını kontrol edebilir misiniz?