EA App "To launch on the EA App download this game through" hatası

Zalik Ak

Femtopat
Daha fazla  
BF1 indirdim, EA'i de indirdim ancak oyuna giriş yapamıyorum. Her türlü şeyi denedim.

1742212327458.png

Oyunu Steam üzerinden açmayı deney
oyunu Steam üzerinden açmaya çalıştığımda EA Games'e yöneltiyor.(daha doğrusu prepair ekranı geliyor.) Sonra oyun dosyalarının bütünlüğünü sorguluyor ama sonrası yok, dosyalar bütünlendikten sonra bir sorun olmadığını ve ne eksik dosya ne de hatalı bir dosya olduğunu görüyoruz.
Daha sonra bu hatayı gidermek için bir sürü olasılığı denedim, mesela; Bf1'i yönetici olarak çalıştırmak, EA Games'i yönetici olarak çalıştırmak, EA Games'i Steam üzerinden çalıştırmak, EA Games'i ilk başlatıp sonra Bf1'i başlatmak vs. vs. diye gidiyor bu.
İki tane SSD var bilgisayarımda, Bf1 D sürücüsünde,EA Games D sürücüsünde, Steam'i de D sürücüsünde. Daha öncesinden EA ve Steam C sürücüsündeydi. Problemin de bu konuda olduğunu düşünüyorum zaten ama nasıl halletmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Daha önceden belirtmiş olduğum Bf1'i yönetici olarak çalıştırma olayında EA'dan şöyle bir uyarı almıştım.
''Go to library to double-check Battlefield1 is instealled properly if the games alredy installed, click the 3 dots on the game tile to manage and repair files.''

EA' da bu arada repair yok, bunu yukarıdaki attığım fotoğrafta belki görmüşsünüzdür.
Sadece manage var ama o da işi çözmüyor.

AMD Radeon R5 5600.
RX 6600.
16 GB RAM.
Sistem gereksinimlerimde sorun yok, gereksinimlerimin altında olduğunda oyunun çalışmayacağını da biliyorum.

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı