Z Zalik Ak Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #11 Einstein dedi: Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptığımı söylemiştim. Eksik dosya veya bozuk dosyanın da olmadığını da tekrar söylemiş bulunayım. Son düzenleme: 17 Mart 2025
Einstein dedi: Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptığımı söylemiştim. Eksik dosya veya bozuk dosyanın da olmadığını da tekrar söylemiş bulunayım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #12 Zalik Ak dedi: Yaptığımı söylemiştim. Eksik dosya veya bozuk dosyanın da olmadığını da tekrar söylemiş bulunayım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman bilmiyorum. Kusura bakmayın.
Zalik Ak dedi: Yaptığımı söylemiştim. Eksik dosya veya bozuk dosyanın da olmadığını da tekrar söylemiş bulunayım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman bilmiyorum. Kusura bakmayın.
Z Zalik Ak Femtopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #13 Einstein dedi: Anladım hocam. O zaman bilmiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, teşekkür ederim. Sanırım Steam ve EA'yı baştan yükleyip bütün adımları ilk baştan yapacağım. Sorun eğer sürücülerde ise sürücülere de baştan el atmam gerekecek. En azından ChatGPT' de benim ile aynı fikri paylaşıyor.
Einstein dedi: Anladım hocam. O zaman bilmiyorum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun değil, teşekkür ederim. Sanırım Steam ve EA'yı baştan yükleyip bütün adımları ilk baştan yapacağım. Sorun eğer sürücülerde ise sürücülere de baştan el atmam gerekecek. En azından ChatGPT' de benim ile aynı fikri paylaşıyor.