k4nBAGUV1X Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Regeditten botexecute dosyasını sılmeyı ve SSD ayarlarından onarmayı denedım fakat hiçbir sekılde düzelmiyor. Dosya Ekleri 1746109592809.png 11,1 KB · Görüntüleme: 29
Regeditten botexecute dosyasını sılmeyı ve SSD ayarlarından onarmayı denedım fakat hiçbir sekılde düzelmiyor.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.407 Çözümler 46 Yer Bursa 1 Mayıs 2025 #2 k4nBAGUV1X dedi: Regeditten botexecute dosyasını sılmeyı ve SSD ayarlarından onarmayı denedım fakat hiçbir sekılde düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Disk tanımlamayı yapmadan geçiyorsan devam etmesi normal yaptığın halde devam ediyorsa sistem geri yükleme veya format sorununu halledebilir genelde ani sistem kapanmaları ya da HDD üzerine kurulu sistemlerde bu sorunla sıklıkla karşılaşıyorum.
k4nBAGUV1X dedi: Regeditten botexecute dosyasını sılmeyı ve SSD ayarlarından onarmayı denedım fakat hiçbir sekılde düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Disk tanımlamayı yapmadan geçiyorsan devam etmesi normal yaptığın halde devam ediyorsa sistem geri yükleme veya format sorununu halledebilir genelde ani sistem kapanmaları ya da HDD üzerine kurulu sistemlerde bu sorunla sıklıkla karşılaşıyorum.