HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar bu uyarıyı alıyorum çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Forumdaki çözümleri denedim olmadı.
Arkadaşlar bu uyarıyı alıyorum çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Forumdaki çözümleri denedim olmadı.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 25 Ekim 2023 #2 HYasin01 dedi: Arkadaşlar bu uyarıyı alıyorum çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Forumdaki çözümleri denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu hata geldiğinde herhangi bir tuşa basıp bu ekranı geçebiliyor musunuz?
HYasin01 dedi: Arkadaşlar bu uyarıyı alıyorum çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Forumdaki çözümleri denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu hata geldiğinde herhangi bir tuşa basıp bu ekranı geçebiliyor musunuz?
HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #3 Evet evet peşine C onarılıyor yazıyor sonra açılıyor PC.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 25 Ekim 2023 #4 HYasin01 dedi: Evet evet peşine C onarılıyor yazıyor sonra açılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Peki bu ekranı geçmeyip bekledikten sonra tekrar geliyor mu?
HYasin01 dedi: Evet evet peşine C onarılıyor yazıyor sonra açılıyor PC. Genişletmek için tıkla... Peki bu ekranı geçmeyip bekledikten sonra tekrar geliyor mu?
HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #5 Alheratzz dedi: Peki bu ekranı geçmeyip bekledikten sonra tekrar geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır açılıyor normal şekilde kullanıma devam ediyorum…
Alheratzz dedi: Peki bu ekranı geçmeyip bekledikten sonra tekrar geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır açılıyor normal şekilde kullanıma devam ediyorum…
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 25 Ekim 2023 #6 HYasin01 dedi: Hayır açılıyor normal şekilde kullanıma devam ediyorum… Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben genellikle bilgisayar açılırken art arda kapandıktan sonra alıyordum aslında bir hata da denemez ancak bir sorun olacağını zannetmiyorum tabii diğer arkadaşlar ne der onu bilemiyorum.
HYasin01 dedi: Hayır açılıyor normal şekilde kullanıma devam ediyorum… Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben genellikle bilgisayar açılırken art arda kapandıktan sonra alıyordum aslında bir hata da denemez ancak bir sorun olacağını zannetmiyorum tabii diğer arkadaşlar ne der onu bilemiyorum.
HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #7 Sorun yok zaten açılması 15 sn gecikmeli oluyor…
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 25 Ekim 2023 #8 HYasin01 dedi: Sorun yok zaten açılması 15 sn gecikmeli oluyor… Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ancak bunu nasıl devre dışı bırakabilirsiniz bilmiyorum umarım diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.
HYasin01 dedi: Sorun yok zaten açılması 15 sn gecikmeli oluyor… Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ancak bunu nasıl devre dışı bırakabilirsiniz bilmiyorum umarım diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.