T TonyGunner Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #1 Uyarıyı kapatmayı buldum ancak içime sinmedi, yapmam gereken bir şey var mı?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Eylül 2021 #2 Bildiğim kadarıyla 1 kez yapmanız yeticektir.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 15 Eylül 2021 #3 TonyGunner dedi: Uyarıyı kapatmayı buldum ancak içime sinmedi, yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kez taramayı yaptırın, Windows büyük ihtimalle bir sorun bulmuş taradığı zaman düzeltir.
TonyGunner dedi: Uyarıyı kapatmayı buldum ancak içime sinmedi, yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bir kez taramayı yaptırın, Windows büyük ihtimalle bir sorun bulmuş taradığı zaman düzeltir.
Europa Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 100 15 Eylül 2021 #4 Yapmanızda bir sakınca yoktur tabii zaten yaptırsanız bile 1 defa yapmanız yeterli olacaktır.
T TonyGunner Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #5 Taramayı yaptım. Europa dedi: Yapmanızda bir sakınca yoktur tabii zaten yaptırsanız bile 1 defa yapmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Efe Genç dedi: Bir kez taramayı yaptırın, Windows büyük ihtimalle bir sorun bulmuş taradığı zaman düzeltir. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım ancak gene aynı bir şey değişmedi.
Taramayı yaptım. Europa dedi: Yapmanızda bir sakınca yoktur tabii zaten yaptırsanız bile 1 defa yapmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Efe Genç dedi: Bir kez taramayı yaptırın, Windows büyük ihtimalle bir sorun bulmuş taradığı zaman düzeltir. Genişletmek için tıkla... Taramayı yaptım ancak gene aynı bir şey değişmedi.
Europa Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 100 16 Eylül 2021 #6 TonyGunner dedi: Taramayı yaptım. Taramayı yaptım ancak gene aynı bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrar uyarı alıyor musunuz?
TonyGunner dedi: Taramayı yaptım. Taramayı yaptım ancak gene aynı bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Tekrar uyarı alıyor musunuz?
T TonyGunner Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #7 Europa dedi: Tekrar uyarı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam problemi çözdüm. Bilgisayarı sıfırladım ve diski temizle dedim sonra çözüldü.
Europa dedi: Tekrar uyarı alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam problemi çözdüm. Bilgisayarı sıfırladım ve diski temizle dedim sonra çözüldü.