TOD TV alınır mı?

Lejvarg

Centipat
Maçları izlemek için almayı düşünüyorum, kullanan vesaire varsa düşüncelerini aktarırsa sevinirim.
Kaç saniye gecikme yaşanır?
Kalite nasıldır?

1 yıllık kullanım ardından tekrar alıp almamakta kararsızım. Kalitesi bende bazı maçlarda çok kötüydü. İnternet sorunu yaşamadığım halde donmalar, kalite düşmeleri vs yaşanıyordu. Müşteri hizmetleri yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi yok gibi bir şey. İnsanı zorla korsana itiyorlar.

Sezon boyu maç kaçırmadan izlemedim sadece bir maçın ilk yarısında bir sorun yaşamıştım.

Kalitesi 1280x720 yani 720p ve internetin iyiyse hiçbir problem yaşamazsın ben 40 maçın tamamında 1 kere bile problem yaşamadım ama kalite 1080 olsa daha iyi olabilirdi tabii.

Maçları izlemek için almayı düşünüyorum, kullanan vesaire varsa düşüncelerini aktarırsa sevinirim.
Kaç saniye gecikme yaşanır?
Kalite nasıldır?

Ben sıkıntı yaşamadım. Çok fazla gecikme yaşanmaz. 10-15 saniye falan bir gecikme yaşanır.

Kalitesi 1280x720 yani 720p ve internetin iyiyse hiçbir problem yaşamazsın ben 40 maçın tamamında 1 kere bile problem yaşamadım ama kalite 1080 olsa daha iyi olabilirdi tabii.

Büyük ekran satın alırsanız 1080p kalitede izleyebilirsiniz.

İyi ki bu yorumu gördüm aylık 190 TL para ver 720p gecikmeli izle oh ne güzel hizmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…