TOD EĞLENCE PAKETİ [AYLIK] ⭐OTO KOD ⭐ ilanını hemen Itemsatis üzerinden incele ve satın al. #4168204.
www.itemsatis.com
Şimdi bu siteye neden güveniyorum söyleyeyim hem olası durumda iade yapıyolar hem de öncesinde çok şey aldım ve dolandırılmadım. Şimdi bunu alsam maçı izleyebilir miyim? Çünkü kimisi eğlence paketi ile izlenmiyor demiş kimisi de izlenebiliyor demiş ne yapayım? Orijinal fiyatlar çok yüksek.
Hayır eğlence paketi ile izleyemezsin. Zaten eğlence paketi diye verdiği kodu da Akbank'tan alıyor büyük ihtimalle. Arkadaşım Yandex ile 1 aylık taraftar paketi aldı. Google Chrome üzerinden Yandex'e gir ve maç diye arama yap ilk sırada çıkıyor.
Hayır eğlence paketi ile izleyemezsin. Zaten eğlence paketi diye verdiği kodu da Akbank'tan alıyor büyük ihtimalle. Arkadaşım Yandex ile 1 aylık taraftar paketi aldı. Google Chrome üzerinden Yandex'e gir ve maç diye arama yap ilk sırada çıkıyor.
Dostum dediğin gibi yaptım telefondan kayıt oldum kod geldi. Uygulamayı da tv ye bağladım. İki platformda da oluyor demi? Birde maç saatine kadar başka bişey izleyebilir miyim? Gs-Bjk maçına tıkladığımda satın alın gibi uyarı veriyor. Maç saati olmadığı için mi acaba ?