T TheCrayz Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar size bir şey soracaktım TOD TV'den sezonluk Süper Lig üyeliği aldım 250 TL'ye aklıma takılan bu 250 TL 1 kereliğe mahsus mu? tek çekim yazıyordu .diğer paketlerde aylık taksit yazıyordu. diğer aylarda para çeker mi?
Arkadaşlar size bir şey soracaktım TOD TV'den sezonluk Süper Lig üyeliği aldım 250 TL'ye aklıma takılan bu 250 TL 1 kereliğe mahsus mu? tek çekim yazıyordu .diğer paketlerde aylık taksit yazıyordu. diğer aylarda para çeker mi?
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #2 Sezonluk Süper LigKalan tüm derbiler ve tüm Süper Lig maçları dahil.Üstelik 2024-25 sezonu İLK AY HEDİYE! Bunu mu aldınız?
Sezonluk Süper LigKalan tüm derbiler ve tüm Süper Lig maçları dahil.Üstelik 2024-25 sezonu İLK AY HEDİYE! Bunu mu aldınız?
Q qYavuz Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 İptal etmediğiniz sürece ödeme aylık olarak kartınızdan ücret kesilir.
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #4 qYavuz dedi: İptal etmediğiniz sürece ödeme aylık olarak kartınızdan ücret kesilir. Genişletmek için tıkla... Hayır üyelik değil ,aldığı paket tek çekim. Sadece bu sezonun kalan maçlarını + seneye ilk ayı veriyor. Daha doğrusu diğer sezon
qYavuz dedi: İptal etmediğiniz sürece ödeme aylık olarak kartınızdan ücret kesilir. Genişletmek için tıkla... Hayır üyelik değil ,aldığı paket tek çekim. Sadece bu sezonun kalan maçlarını + seneye ilk ayı veriyor. Daha doğrusu diğer sezon
T TheCrayz Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Maylovaci dedi: Hayır üyelik değil ,aldığı paket tek çekim. Sadece bu sezonun kalan maçlarını + seneye ilk ayı veriyor. Daha doğrusu diğer sezon Genişletmek için tıkla... üyelik iptal edilmiyor seneye ben satın almadıkça yeni sezonda satın alım olmaz herhalde otomatik olarak
Maylovaci dedi: Hayır üyelik değil ,aldığı paket tek çekim. Sadece bu sezonun kalan maçlarını + seneye ilk ayı veriyor. Daha doğrusu diğer sezon Genişletmek için tıkla... üyelik iptal edilmiyor seneye ben satın almadıkça yeni sezonda satın alım olmaz herhalde otomatik olarak
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #6 TheCrayz dedi: üyelik iptal edilmiyor seneye ben satın almadıkça yeni sezonda satın alım olmaz herhalde otomatik olarak Genişletmek için tıkla... Dediğim "tek çekim" paketi aldıysanız olmaz.
TheCrayz dedi: üyelik iptal edilmiyor seneye ben satın almadıkça yeni sezonda satın alım olmaz herhalde otomatik olarak Genişletmek için tıkla... Dediğim "tek çekim" paketi aldıysanız olmaz.
T TheCrayz Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #7 bu aldığım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-05-19 221029.png 55,4 KB · Görüntüleme: 196
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 19 Mayıs 2024 #8 Evet tek çekim sorun yok bir daha çekmeyecek.
T TheCrayz Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #9 Maylovaci dedi: Evet tek çekim sorun yok bir daha çekmeyecek. Genişletmek için tıkla... he iyi o zaman kafama çok takıldı sezon bitince bitsinde
Maylovaci dedi: Evet tek çekim sorun yok bir daha çekmeyecek. Genişletmek için tıkla... he iyi o zaman kafama çok takıldı sezon bitince bitsinde