TOD TV vs Digitürk

ardaflc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün TOD TV'den sezonluk süper dolu paket satın almıştım. Bugün ise TOD TV internet yayını yaptığı için, hem internet kaynaklı hem de tod kaynaklı hatalar ve gecikmeler sebebiyle Tod'dan Digitürk'e yani uydu yayınına geçiş yapmak istiyorum. Bunu daha önce yapan var mı, nasıl yapabilirim? Eğer olursa ücretlendirme nasıl olacak? TOD'a yıllık ücret ödemesi yaptığım için soruyorum.

tod 330 tl sanırsam bence digitürk daha mantıklı hem uydulu hemde beln connectte var digitürk öneririm

Müşteri hizmetlerini ara. Aktarım konusunda aydınlatsınlar seni.

Numarayı arıyorum ama müşteri temsilcisine bağlanmıyor bana paketler hakkında bilgi falan veriyor.

Tod 330 TL sanırsam bence Digitürk daha mantıklı hem uydulu hem de beln connectte var Digitürk öneririm.

Tod aylık 400 TL aynı paket Digitürk'te de aylık 470 TL çok fark yok zaten ama Tod'u aldım geçiş nasıl olacak onu yapmaya çalışıyorum.

direk bayiisine git müşteri hizmetleriyle uğraşma bazen çok yüksek fiyat veriyorlar bayiide daha ucuz

Toddan uydu yayinina gecis yapmiyorlar diye biliyorum. Isterseniz sifirdan uydu paketi olusturabilirsiniz. Musteri hizmetleri icin de farkli numaradan arayin toda aktif uye numaradan musteri temsilcisine ulasamiyorsunuz.

Toddan uydu yayinina gecis yapmiyorlar diye biliyorum. Isterseniz sifirdan uydu paketi olusturabilirsiniz. Musteri hizmetleri icin de farkli numaradan arayin toda aktif uye numaradan musteri temsilcisine ulasamiyorsunuz.

Digitürk kurdurmam lazımmış sonra Tod'u iptal ediyorlarmış normalde yıllık paketlerde iptal yok ve geçiş yapmıyorlar evet dediğim şekilde oluyormuş sadece. Ben de Digitürk'e başvuru yaptım bakalım dün akşam kurulumdan önce sizi arayacağız diye numara yazarak bir mesaj attılar aramayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…