Tod TV yasal mı?

closed.selim

Decipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Bein connect'e ait olduğunu biliyorum ama babam diyor ki "Güvenilir mi değil mi olduğuna değil yasal olduğuna bakacaksın. Adam kaçak yayınlayıp satiyordur, alan birisi de "ben aldım izliyorum güvenilir" derse" diyor. Yasalsa zaten güvenilir diyor. Yasal olduğunu nasıl anlatabilirim? Taraftar paketi almayı düşünüyorum.

Bein connect'e ait olduğunu biliyorum ama babam diyor ki "Güvenilir mi değil mi olduğuna değil yasal olduğuna bakacaksın. Adam kaçak yayınlayıp satiyordur, alan birisi de "ben aldım izliyorum güvenilir" derse" diyor. Yasalsa zaten güvenilir diyor. Yasal olduğunu nasıl anlatabilirim? Taraftar paketi almayı düşünüyorum.

Beinsports yayın haklarına sahip olduğuna ve TOD'da Bein'in olduğuna göre sorgulayacak bir şey yok.

Ucuz diye 720p'de çıldırmayı göze alıyorsan kullan. Hele bir de yoğunluk varsa ara ara takılmalı oh mis. 1800 liraya taraftar paketi aldım da seneye kesinlikle bulaşmam.
Valla kaçak izlemekten iyidir diye düşünüyorum hocam. Daha almadım gerçi. Babamın yurt dışı işi çıktı bu sebepten evde tek başıma maç izleyeceğim diye de ayda 200 vermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı