Çözüldü TOD TV'deki 'Sezonluk Süper Dolu Paketi' Trendyol Süper Lig'de dahil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Belki de ilk gördüğünüzde saçma olarak gelecek ama emin olmak için yazıyorum. Neden emin olamadın diye sorarsanız aylık fiyatı uygun duruyor ve şaşırdım açıkçası. Başlıkta da belirttiğim üzere TOD TV'de şu an bir paket kampanyası var, ismi sezonluk süper dolu paketi. Burada içindekilerde Süper Lig yazıyor. Süper Lig dediği Trendyol Süper Lig mi ve eğer o ise ligde oynanan her maçı izleyebiliyor muyum? Biraz cahilliğime verin, ilk defa bir paket almayı düşünüyorum ve Beinsports'a karşı fazla bir ön yargım var. Fiyat da güzel gelince emin olmak istedim. TOD TV'den ilk defa paket alacağım, bilmem gereken ya da öneriniz varsa da yorumlarda bekliyorum.

Beinsports'un bildiğiniz üzere farklı durumları var. TOD TV, Digitürk, beIN Connect gibi. Sizce hangisi daha mantıklı? Ben internet üzerinden ve akıllı TV üzerinden izlemek istiyorum. Sanırım TOD TV daha mantıklı değil mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Paketler: Request Rejected

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bende de Spor Extra+ ve taraftar paketi var. Taraftar paketiyle beraber olunca sadece kendi takımınızın maçlarını izleyebiliyorsunuz. Sizin attığınız paket direkt Süper Lig paketi bu yüzden tüm maçları izleyebilirsiniz. Referans olması açısından söyleyeyim ben 2 Şubat 2025 tarihinde almışım. Aldığımda yıllık 2149 TL ödemişim, yani aylık 179 TL yapıyor.
Merhaba, bende de Spor Extra+ ve taraftar paketi var. Taraftar paketiyle beraber olunca sadece kendi takımınızın maçlarını izleyebiliyorsunuz. Sizin attığınız paket direkt Süper Lig paketi bu yüzden tüm maçları izleyebilirsiniz. Referans olması açısından söyleyeyim ben 2 Şubat 2025 tarihinde almışım. Aldığımda yıllık 2149 TL ödemişim, yani aylık 179 TL yapıyor.

Çözüm
Merhaba, bende de spor extra+ ve taraftar paketi var. Taraftar paketiyle beraber olunca sadece kendi takımınızın maçlarını izleyebiliyorsunuz. Sizin attığınız paket direkt Süper Lig paketi bu yüzden tüm maçları izleyebilirsiniz. Referans olması açısından söyleyeyim ben 2 şubat 2025 tarihinde almışım. Aldığımda yıllık 2149 TL ödemişim, yani aylık 179 TL yapıyor.
Açıkçası F1'i takip eden ve Premier ligini takip etmek isteyen birisiyim. Benim için sadece Süper Lig olmadığı için fiyat güzel geldi. Süper ligde büyüklerin maçlarını izlerim.

Peki en mantıklı TOD mudur? beIN Connect ile arasında ne fark var acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası F1'i takip eden ve Premier ligini takip etmek isteyen birisiyim. Benim için sadece Süper Lig olmadığı için fiyat güzel geldi. Süper ligde büyüklerin maçlarını izlerim.

Peki en mantıklı TOD mudur? beIN Connect ile arasında ne fark var acaba?
beIN Connect ile arasındaki farkı bilemiyorum açıkçası. Ben TOD kullanıyorum sadece. Memnun musun derseniz takılma donma olmuyor ama yoğun maçlarda önceden açılmazsa maç başladıktan sonra site açılırken bir yavaşlık oluyor 1000 mbps internete rağmen.

beIN Connect ile arasındaki farkı bilemiyorum açıkçası. Ben TOD kullanıyorum sadece. Memnun musun derseniz takılma donma olmuyor ama yoğun maçlarda önceden açılmazsa maç başladıktan sonra site açılırken bir yavaşlık oluyor 1000 mbps internete rağmen.
Alıcam bu paketi. Premier Lig, Süper Lig ve F1, aylık 300 TL. Bence gayet güzel fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı