Tod ve beIN Connect karmaşası

İstemiYabgu

Hectopat
Makaleler
1
Akıllı televizyonda ve telefonda lig maçlarını izlemek için paket alacağım ama Digitürk'ün yayıncılık politikasını anlayamadım bir türlü. Digitürk'ün sitesine giriyorum, kutusuz uydu alıcısız sporun yıldızı paketi var, ayda 279 TL ve HD kalitede. Anladığım kadarıyla beIN Connect uygulaması ile izliyorum. Tod'da ise aynı paket 329 TL. Tod için de herkes bu fiyata 720p kalite yayın veriyorlar diyor. Aynı firma bünyesinde neden böyle bir karmaşa var anlamış değilim. Hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akıllı televizyonda ve telefonda lig maçlarını izlemek için paket alacağım ama Digitürk'ün yayıncılık politikasını anlayamadım bir türlü. Digitürk'ün sitesine giriyorum, kutusuz uydu alıcısız sporun yıldızı paketi var, ayda 279 TL ve HD kalitede. Anladığım kadarıyla beIN Connect uygulaması ile izliyorum. Tod'da ise aynı paket 329 TL. Tod için de herkes bu fiyata 720p kalite yayın veriyorlar diyor. Aynı firma bünyesinde neden böyle bir karmaşa var anlamış değilim. Hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İkisi de aynı. Bu arada almayın sakın pişmanlıktır. Her yayını 35-40 saniye geç veriyor kalitesiz, kasıyor ve yoğunluk olursa (derbi gibi maçlarda) açılmıyor bile.

Ben geçen yıl tod kullandım yayın geriden geliyor gerçekten çok kötü o olay

İkisi de aynı. Bu arada almayın sakın pişmanlıktır. Her yayını 35-40 saniye geç veriyor kalitesiz, kasıyor ve yoğunluk olursa (derbi gibi maçlarda) açılmıyor bile.
Ben geçen yıl tod kullandım yayın geriden geliyor gerçekten çok kötü o olay
Yayının 30 saniye geriden gelmesi çok önemli bir sorun değil benim için. Korsan izlerken de zaten bir süre kaybı oluyor. 1000 Mbps internetim var, görüntü kalitesi düşmesin, kopma, donma vs. olmasın yeterli benim için.

Bein Connect Digiturk müşterilerinin kullandığı site, Tod ise Digiturk müşterisi olmayanların kullandığı site. Sadece isim farklı diyebiliriz. Hangisi hesaplıysa onu alabilirsiniz. Ayrıca kutulu Digiturk aboneliğiniz varsa ve uydunuzu internete bağlarsanız Bein Connect'i ücretsiz kullanırsınız. Ama uygulamayı açınca kutunun yayını kesiliyor.

Ek: Bugün maalesef televizyonumun desteklenmeyeceğine dair bir uyarı aldım uygulamayı açınca. Eski bir televizyonunuz varsa onu da göz önünde bulundurun derim.

IMG_20240808_145934.jpg

Yayının 30 saniye geriden gelmesi çok önemli bir sorun değil benim için. Korsan izlerken de zaten bir süre kaybı oluyor. 1000 Mbps internetim var, görüntü kalitesi düşmesin, kopma, donma vs. olmasın yeterli benim için.

Benim de 1000 Mbps internetim vardı ancak hiç de kaliteli donma olmayan bir görüntü sunmadı. daha çok dandik bir korsan yayın izliyormuş gibi hissettim. yorumlarına bakarsanız görürsünüz, almayın.

Ben geçen yıl tod taraftar paketi almıştım. Web'den bütün maçları izledim, hiç donma sorunu yaşamadım. Tek sorunu yüksek fiyat ve en yüksek çözünürlüğün 720p olması. Bunların dışında bence abartılı bir gecikme sorunu yok.

Ben kutulu izlemedim tod tv üzerinden üyelik aldım izledim, tvden izledim hiç kopma vs olmuyo görüntü kaliteside çok iyiydi. Sürekli kaçak izlediğimden cam gibi gelmişti kalite

Ben geçen yıl tod taraftar paketi almıştım. Web'den bütün maçları izledim, hiç donma sorunu yaşamadım. Tek sorunu yüksek fiyat ve en yüksek çözünürlüğün 720p olması. Bunların dışında bence abartılı bir gecikme sorunu yok.

Gerçek yayınla kıyaslasanız görürdünüz farkı.

Yorumlarına bakın dediğim gibi, görüceksiniz.

Ben kutulu izlemedim TOD TV üzerinden üyelik aldım izledim, TV'den izledim hiç kopma vs olmuyor görüntü kaliteside çok iyiydi. Sürekli kaçak izlediğimden cam gibi gelmişti kalite.

Farklı uygulamayı mı kullandık acaba? Ayrıca çoğu korsan yayın 720p veriyor zaten.

Yani orasını bileycem ama bana göre de o fiyata değmez inanılmaz pahalı fiyatlar, îptal ettim bendê ztn 240tlden 430tlye zammı olur

Farklı uygulamayı mı kullandık acaba? Ayrıca çoğu korsan yayın 720p veriyor zaten.
Bilmiyorum ben tv ye indirdim tod tvyi hiç sıkıntı yaşamamıştım yıl boyunca, ama fiyatı fazla geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı