Tofaşların yasaklanması yerine araba fiyatlarının yüksek olması hakkında konuşabiliriz. Herkesin isteyerek kullandığını sanmıyorum. Ben isteyerek kullanıyorum ama 40-50 yaşındaki dayı kullanmak istemiyor, daha iyi arabalara binmek istiyordur.
Fanboy aynen hocam siz yeni nesiller nedense eskileri çok gömüyormuşsunuz gibi kokuyorsunuz. İsteyen istediğini kullanılır, herkes zengin mi kullansın BMW, Audi? Boş bir konu açılmış. ve o görseldeki tofaş kaynak yapılmış belli ki. yoksa bir araba kolay kolay ortadan ikiye ayrılmaz hocam.
Fanboy aynen hocam siz yeni nesiller nedense eskileri çok gömüyormuşsunuz gibi kokuyorsunuz. İsteyen istediğini kullanılır, herkes zengin mi kullansın BMW, Audi? Boş bir konu açılmış.
Herkes BMW Audi kullansın demiyoruz zaten. Almışken Tofaş'ten daha iyi alternatifler mevcut. Biraz üstüne para koyup alınabilir. Ha bir de şu "yeni nesiller" lafını kullanmazsanız sevinirim. Şımarık olan tayfaya koyuyormuşsunuz gibi oluyor.
Kusura bakmayın ama bizde de var istemesekte teneke olduğunu bilsekte kullanıyoruz neden,paramız buna yetiyor. Araba fiyatları düzgün olsa doğru düzgün kimse kullanmaz. Doğal seçilim diyen arkadaşta komik olmuş. Apaçi gibi kullananlara bende kızıyorum ama yapacak bir şey yok normal kullananlara bir şey demeniz çok yanlış.