Tofaş araba yasaklanmalı

İnsanların zevkine karışamayız. Mesela ben Tofaş seviyorum. Güvenliği de beni ve kullanan kişiyi ilgilendirir.
Gürültülü müzik dinleyenlerin kendi sorunu. Her Tofaş kullanan böyle değil.
Her Tofaş'ın egzozu "Varex" veya "Akrapovic" değil. Daha sakin egzozlar da var. Ayrıca bu yazdığım egzozlar yüksek devirde kükrüyor. Düşük devirlerde bunlarda rahatsız edici değil.

Son düzenleme:

Bazı insanlar düşünme yeteneklerini kaybetmiş, onu yapma amaçlarını anlayamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güvenliği de beni ve kullanan kişiyi ilgilendirir.

E ben normal bir şekilde sokakta geziyorum, o sırada bir anda bir Tofaş kalitesiz güvenliğiyle bana çarptı, ne olacak?

E ben normal bir şekilde sokakta geziyorum, o sırada bir anda bir Tofaş kalitesiz güvenliğiyle bana çarptı, ne olacak?
Kör kütük Tofaş savunmuyorum ama o da sizin arabanızın sağlamlığına kalmış.
Ayrıca merak etmeyin Tofaş kullananlar istemsizce ustalaşırlar. Arabalarına zarar gelmesin diye.

Piyasadaki diğer arabalara göre daha ucuz olduğu için tercih ediliyor bence. Yoksa gerçekten yasaklanması gereken bir araba can güvenliği yok. Yasaklanırsa bir artısı da gece 2'de şarkı açıp egzoz bağırttıran gereksizlerden kurtulmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…