E E_ray Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Aracıma sıfırdan hoparlör tesisatı yapmak istiyorum. Yükse ve net ses istiyorum. Ne kullanabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Aracıma sıfırdan hoparlör tesisatı yapmak istiyorum. Yükse ve net ses istiyorum. Ne kullanabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 16 Temmuz 2024 #2 Bütçe nedir? Elinde teyp hoparlör veya amfi var mı?
E E_ray Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 incisquirtle dedi: Bütçe nedir? Elinde teyp hoparlör veya amfi var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçede sorun yok sıfırdan tesisat olucak
incisquirtle dedi: Bütçe nedir? Elinde teyp hoparlör veya amfi var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçede sorun yok sıfırdan tesisat olucak
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 16 Temmuz 2024 #4 E_ray dedi: Bütçede sorun yok sıfırdan tesisat olucak Genişletmek için tıkla... Bütçede sorun yoksa carvocal'den hertz, blam veya audioson setup yaptırabilirsin. Hem işçiliği de düzgün olmuş olur.
E_ray dedi: Bütçede sorun yok sıfırdan tesisat olucak Genişletmek için tıkla... Bütçede sorun yoksa carvocal'den hertz, blam veya audioson setup yaptırabilirsin. Hem işçiliği de düzgün olmuş olur.