berkess10 Yoctopat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Selamünaleyküm hayırlı günler. Tofaş arabamda 1 takım Pioneer 6976s ve 1 Sony FB6930, Sony xplod 1800W subwoofer, JBL 60.4 var. Benim amacım yeri göğü inletmek. Bunları satmamı mı önerirsiniz yoksa bunların üstüne daha fazla koaksiyel ekleyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Selamünaleyküm hayırlı günler. Tofaş arabamda 1 takım Pioneer 6976s ve 1 Sony FB6930, Sony xplod 1800W subwoofer, JBL 60.4 var. Benim amacım yeri göğü inletmek. Bunları satmamı mı önerirsiniz yoksa bunların üstüne daha fazla koaksiyel ekleyeyim?
yesnt Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Yeri göğü inletmemeni öneririm çünkü fena sövüyorum haberin olsun.
Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Şubat 2025 #3 yesnt dedi: Yeri göğü inletmemeni öneririm çünkü fena sövüyorum haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Milleti rahatsız etmenin bir anlamı yok, iki hava veya kız uğruna insanların huzuru kaçıyor. Ayrıca polis görürse ceza yersin.
yesnt dedi: Yeri göğü inletmemeni öneririm çünkü fena sövüyorum haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Milleti rahatsız etmenin bir anlamı yok, iki hava veya kız uğruna insanların huzuru kaçıyor. Ayrıca polis görürse ceza yersin.
berkess10 Yoctopat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 Arkadaşlar kusura bakmayın sizin fikrinize karşı çıkmak gibi olmasın ama burada sadece ses sistemim için tavsiye istedim
Arkadaşlar kusura bakmayın sizin fikrinize karşı çıkmak gibi olmasın ama burada sadece ses sistemim için tavsiye istedim