SeymenFX Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 246 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core i5 11400h Ekran Kartı: GeForce GTX 1650 4 GB Ram: Crucial 2x8 16 GB DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Tavuk Döner Kaçakçılığı 7 Şubat 2023 #1 VDS satıcısı ararken karşıma bu firma çıktı sahibiyle falan konuştum güvenilir gibi gözüküyor fakat yine de size sormak isterim. Site: Toffe Project: Türkiye Web Hosting, VDS ve VPS Sağlayıcı Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
VDS satıcısı ararken karşıma bu firma çıktı sahibiyle falan konuştum güvenilir gibi gözüküyor fakat yine de size sormak isterim. Site: Toffe Project: Türkiye Web Hosting, VDS ve VPS Sağlayıcı
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Şubat 2023 #2 SeymenFX dedi: VDS satıcısı ararken karşıma bu firma çıktı sahibiyle falan konuştum güvenilir gibi gözüküyor fakat yine de size sormak isterim. Site: Toffe Project: Türkiye Web Hosting, VDS ve VPS Sağlayıcı Genişletmek için tıkla... BTK'nın sitesinde var mı bakın. Ya da onlara sorun BTK linklerini atsınlar size.
SeymenFX dedi: VDS satıcısı ararken karşıma bu firma çıktı sahibiyle falan konuştum güvenilir gibi gözüküyor fakat yine de size sormak isterim. Site: Toffe Project: Türkiye Web Hosting, VDS ve VPS Sağlayıcı Genişletmek için tıkla... BTK'nın sitesinde var mı bakın. Ya da onlara sorun BTK linklerini atsınlar size.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.543 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #3 BTK yer sağlayıcı belgesi isteyin. Vermiyorlar ise kullanmınıza gerek yok. R10'da tonlarca güvenilir VDS firması var herhangi birine girerseniz daha iyi olur.
BTK yer sağlayıcı belgesi isteyin. Vermiyorlar ise kullanmınıza gerek yok. R10'da tonlarca güvenilir VDS firması var herhangi birine girerseniz daha iyi olur.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 BTK'da var mı kontrol edin, yoksa tercih etmeyin.
SeymenFX Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 246 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core i5 11400h Ekran Kartı: GeForce GTX 1650 4 GB Ram: Crucial 2x8 16 GB DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Tavuk Döner Kaçakçılığı 7 Şubat 2023 #5 HestiaS dedi: BTK'da var mı kontrol edin, yoksa tercih etmeyin. Genişletmek için tıkla... Var hocam.