TOGG alınır mı?

Bence direkt elektrikli bir araba alinmamali. Cevre dostu makaralarini bi kenara birakmak lazim. Az falan yakar belki ama ulkemizde sarj istasyonlari yaygin değil.

Yolda giderken bir anda ekranın gitmesi. Yüksek voltaj arızası, lastik basınç arızası, servisin ilgilenmemesi. Firmanın aracın arkasında durmaması. Daha bir sürü sorun.

Evet saydığınız bütün sıkıntıları şikayetvarʼda okudum pek bir ürperdim ben Technopat ahalisindende öğrendim ama babama anlatınca bu yeni araç olur böyle şeyler diyor ama kendisi sürünecek.

Hocam yani uzun lafın kısası bu araba alanı bezdirir diyorsunuz bende kullanıcı yorumlarına baktığımda elektrik arızası ve su pompası arızalarını duydum.

Aynen öyle diyorum. Paranla rezil oluyorsun. Bak içi ve dışı lüks araba ona sözüm yok ama çok yoruyor. Arkadaşım artık kafayı yiyordu düşün ya 6 saatlik uzun yolculukta 50 ile geldi düşün. Onuda geçtim durmadan arıza veriyor ücret ödemiyorsun tamam ama durmadan onu arızaya götürecek vaktinde, gücünde olmuyor. Araba sana yarardan çok zararı olur buna emin olabilirsin.

T10F harika gözüküyor. Bence bir düşünün derim. Umarım her alanda daha fazla yerli teknolojilerimizi görürüz.

Açıkçası ben çok soğudum TOGG'dan babam arkadaşımda TOGG aldı ve bende bindim ama koltukları kaliteli ve atmosferi gayet kaliteli ve aynı zamanda da lüx idi ama iç aksamı hiç güzel değilmiş.

Açıkçası ben çok soğudum TOGG'dan babam arkadaşımda TOGG aldı ve bende bindim ama koltukları kaliteli ve atmosferi gayet kaliteli ve aynı zamanda da lüx idi ama iç aksamı hiç güzel değilmiş.
Babam arkadaşına soracak güzel dediyse alacak demezse almayacak

Hocam toggu gectim elektrikli arac alinmaz bana kalirsa. Atiyorum findik motorlu bir hatchback alsaniz daha az başınızı ağritir. O butcede daha duzgun araclar bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…