TOGG alınır mı?

Bir TOGG kullanıcısıyız. Her yönü güzel, benzın kullanımı, yol tutuşu, hızlanması, malzeme kaliteleri her şeyi güzel fakat virajda kayabiliyor arkası. Tek eksi yönü bu olabilir. 500km giden modeli yani uzun menzillisi 350-400km arası gidiyor.

Bu fiyata değer mi derseniz bir şey demek istiyorum. Hyundai zamanında kötüydü bizim arabamız gibi ama vatandaş hep destekledi. Bizde durum farklı siyasi olarak ama bizim arabamız sonuçta.

Peki pil omru ne kadar gidecek bu araçların? Ne zaman değişim gerekecek yani ?
Hyundai kendi argesi ile gelistirdigi icin olabilir mi ? Bizde bir araç olarak kullanildi sadece. Gelistigi gelisecegi falan yok. Bir suv icin viraj performansi normal olabilir ona bir sey diyemem. Amaci disinda bir proje oldugu icin desteklemeyecegim. Halihazirdaki sorunlari cozulsun once.

Doğru işte, gelişmesini isterim neden bu araba büyümesin kötü mü olur? Umarım herşeyi yerli olur.

Peki pil omru ne kadar gidecek bu araçların? Ne zaman değişim gerekecek yani?

8 yıl 160.000 km bildiğim kadarıyla. Bu süre sonunda 180k gibi komik bir ücret karşılığında sıfır batarya alıyorsun. Bu ücret 8 yıl sadece petrol yerine elektrik kullanacağın için elde edeceğin kardan bile çıkıyor. Ki bu araçların bakım vb. masrafları da pek yok. Memlekette bu elektrikli araçlara karşı olan tavrı anlamıyorum. Neyse ki bizim işimize geliyor, bu sayede 2.elde piyasası düşük.

Hocam Tesla al rahatına bak kendi kendini sürüyor işte daha ne istiyosun.
Cidden TOGG alınmaz.

Hocam Tesla al rahatına bak kendi kendini sürüyor işte daha ne istiyosun.
Cidden TOGG alınmaz.

Türkiye de otopilot sağlıklı çalışmıyor. Tesla sahibi olan arkadaşım var, en az TOGG kadar sorunlu. Ve TOGG'da oluşan sorunlar güncelleme ile hallediliyor. Kullanan akrabam mevcut. Şu an da en mantıklısı ne Tesla ne TOGG. Başka modeller öneririm, çok araştırmadım ama en basitinden Opel astra-e

Her zaman TOGG çalışmasada kapının önünde dursun. Resim çektirme parası alırsın en azından. Yakında birde TOGG telefon çıkartacakmış, bakalım o nasıl olacak.

Bazıları tiguan demis ulan c5 aircross dururken tiguana para verilir mi. bu millette marka sevdası oldugu surece at gözlüklerini çıkartmaları cok zor bos yere marka ismine para odemeyi severler. aynı durum iphone içinde geçerli. TOGG denemedım ama internette gezen on yargıların %90 ın troll olduguna ve bırcogunun aracı dahı gormedıgıne eminim. size tavsiyem asla internet ortamındakı yorumlara bakarak almayın vıdeolar ızleyın gıdın gorun hıssedın oyle alın.

Kısaca gidin deneyin denemek bedava.

Ekranı hep çöker.
Hocam artık öyle denilen gibi saçma sapan hatalar yok. 10 aydır kullanıyorum arada sistemsel sıkıntılar oluyor. Onu da togg care arayarak hemen çözüyosun. Milletin ağzına togg öyle çöker öyle donar falan hurafe. Gerçekten bende baştan böyle yaklaştım fakat şuanki güncellemeler ile dokunmatiği olsun işlemcisi olsun güzel. Ses sistemi meridian falan müthiş. Sadece 520 menzil diyor ona pek aldırış etmeyin ortalama insan 400 450 km yol gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…