TOGG alır mısınız?

Ya bu şaka mı pişmanlık zammı nedir? Gerçekten korkuyorum ağaçlar için oksijen vergisi alırlar diye.

Eğer mantıksız iş yapmazlarsa sedanını almayı düşünüyorum. Türk olması dışında herhangi bir Avrupa ülkesi yapsa yine alırdım. Hem elektrikli hem de gerçekten güzel gözüküyor.

Bu kadar uzun yazdığın için uzun yazma vergisi alıyorum: yazdıklarının %20'si ve beğenilerinin de %50'sini benim konuma yazdığın için vergilendiriyorum.

Peki siz hepsini ödüyor musunuz?

Hayır, vergi ödeyecek yaşta değilim. Ayrıca babamın veya başka herhangi birinin de hepsini ödediğini sanmıyorum.
Liste doğru, ama biraz abartı olmuş bence, cezaların vergi sayılması tuhafıma gidiyor. Asıl fazla olan vergi sayısı değil, verginin miktarı. ÖTV çok fazla mesela.

Liste doğru, ama biraz abartı olmuş bence, cezaların vergi sayılması tuhafıma gidiyor. Asıl fazla olan vergi sayısı değil, verginin miktarı. ÖTV çok fazla mesela.
Bir de, listedeki her vergiyi herkes ödemiyor sanırım.

Bir siteden kopyala yapıştır yaptım, cezaların sayılması bana da tuhaf geldi.

Çoğu kişinin sandığının aksine bu arabaların fiyatları halk tarafından alınabilecek düzeyde olmayacak, açıkçası ben de o parayı ilk defa üretilen ve servisinden tut güvenilirliğe kadar her şeyi soru işareti olan bir arabayı almak yerine bilindik markalardan araba alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…