ruski Attopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 60 Yer Russıa 5 Haziran 2021 #1 TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #2 ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Fiyatın suyunu çıkarmazlarsa alırız belki ama çıkarırlarsa bilemem.
ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Fiyatın suyunu çıkarmazlarsa alırız belki ama çıkarırlarsa bilemem.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Haziran 2021 #3 Evet.
MehmetBayrak Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 569 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #4 ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Bence daha çıkmadan bu konu hakkında konuşmak pek doğru değil belki çıkacak bir kronik sorunu çıkacak yüz karası olacak belki de rakiplerine oranla yakın performans ve rakiplerinden ucuz olduğu için çok tercih edilecek bilemeyiz.
ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Bence daha çıkmadan bu konu hakkında konuşmak pek doğru değil belki çıkacak bir kronik sorunu çıkacak yüz karası olacak belki de rakiplerine oranla yakın performans ve rakiplerinden ucuz olduğu için çok tercih edilecek bilemeyiz.
Miskin1Adam Femtopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Kendi sınıfında pek tercih edeceğim bir araç değil. Ayrıca elektrikli araçlara pek sıcak bakmıyorum. O atmosferik motorun tadı başka.
ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Kendi sınıfında pek tercih edeceğim bir araç değil. Ayrıca elektrikli araçlara pek sıcak bakmıyorum. O atmosferik motorun tadı başka.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #6 Bi' çıksın da, bakarız. Eğer ekonomik bir fiyattan çıkarsa olabilir.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #7 Miskin1Adam dedi: Kendi sınıfında pek tercih edeceğim bir araç değil. Ayrıca elektrikli araçlara pek sıcak bakmıyorum. O atmosferik motorun tadı başka. Genişletmek için tıkla... Gelecekte sular altında sıcak sıcak kavrulurken de bunları söyleyecek misiniz acaba? Elektrikli araçlar daha temiz.
Miskin1Adam dedi: Kendi sınıfında pek tercih edeceğim bir araç değil. Ayrıca elektrikli araçlara pek sıcak bakmıyorum. O atmosferik motorun tadı başka. Genişletmek için tıkla... Gelecekte sular altında sıcak sıcak kavrulurken de bunları söyleyecek misiniz acaba? Elektrikli araçlar daha temiz.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 5 Haziran 2021 #8 Henüz çıkmadan net bir şey söylemek mümkün değil.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 5 Haziran 2021 #9 ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Fiyatı ve performansına bağlı ucuz ise neden olmasın.
ruski dedi: TOGG çıkarsa alır mısınız? Ben olsam almam. Sizlerin görüşleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Fiyatı ve performansına bağlı ucuz ise neden olmasın.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Haziran 2021 #10 körbiginar dedi: Bi' çıksın da, bakarız. Eğer ekonomik bir fiyattan çıkarsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Rickrollayacağım seni o arabanın içinde! Umarım arabanın bir sorunu olmaz da, alırız.
körbiginar dedi: Bi' çıksın da, bakarız. Eğer ekonomik bir fiyattan çıkarsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Rickrollayacağım seni o arabanın içinde! Umarım arabanın bir sorunu olmaz da, alırız.