Arabadan önce tekrardan işe girip para kazanmam gerekiyor. Togg u alacak parayı biriktirdiğimde aynı fiyata denk gelen rakip ürünleri kıyaslardım.Beni memnun edeceğine ikna olursam alabilirim.
Eğer elektrikli araba KDV ve ÖTV'leri direkt düşerse her halükarda Tesla alırım. Sadece TOGG için indirim yapılırsa o daha mantıklı tabi.
Ek olarak yine yurtdışına indirimli satılmazsa kimsenin almayacağını düşünüyorum.
Ben de zaten onun için dedim , en ucuz Tesla olan Model 3'ün ikinci elleri bile 800'den aşağı değil ki SUV olarak muadili sayılabilecek Model X'in 4 yıllıkları bile 1.3 milyon civarlarında. Yani ikisi çok ayrı liglerin araçları, tahmini sıfır TOGG fiyatına ikinci el Model 3 almak bile imkansız. TOGG fiyatı civarlarında olup alınabilecek olan ve elektrikli SUV olan şu an sadece ve sadece MG ZS EV var ki o da ne boy ne pil ne de motor kısmında TOGG rakibi değil. Haricindeki en ucuz elektrikli SUV modelleri bile 300-400 kadar fiyat farkı atıyor. Yoksa tabii ki gönül ister bir Taycan. (Taycan Tesla'dan ucuz )