NickChicken Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Malum, fiyatlar ve özellikler açıklanmışken bu konuyu merak ettim. Gözümden kaçırmadıysam yayınladıkları T10X kataloğunda göremedim. 1 milyona yakın para verince bunun da olması gerekir. Sağda solda gören varsa bilgilendirebilir mi?
Malum, fiyatlar ve özellikler açıklanmışken bu konuyu merak ettim. Gözümden kaçırmadıysam yayınladıkları T10X kataloğunda göremedim. 1 milyona yakın para verince bunun da olması gerekir. Sağda solda gören varsa bilgilendirebilir mi?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.072 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Mart 2023 #2 Kablosuz sarj varsa bunlar da vardir ama giris seviyesi model icin opsiyon olarak sunuluyor olabilir.
Kablosuz sarj varsa bunlar da vardir ama giris seviyesi model icin opsiyon olarak sunuluyor olabilir.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 14 Mart 2023 #3 İkisi de var diye biliyorum ancak hangi pakette fikrim yok.