muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 TOGG aldım ama şarj istasyonunu hala sipariş vermedim. Kaliteli bir şey olsun istiyorum. TOGG'un kendi cihazını mı alayım yoksa Vestel Bosch gibi diğer markaları mı tercih edeyim?
TOGG aldım ama şarj istasyonunu hala sipariş vermedim. Kaliteli bir şey olsun istiyorum. TOGG'un kendi cihazını mı alayım yoksa Vestel Bosch gibi diğer markaları mı tercih edeyim?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Ben şahsen AliExpress'ten feyree 3, 5kW olanı aldım. En kalitelisi tabii ki de TOGG'un kendi cihazıdır ancak 6 aydır falan gayet iş görüyor feyree.
Ben şahsen AliExpress'ten feyree 3, 5kW olanı aldım. En kalitelisi tabii ki de TOGG'un kendi cihazıdır ancak 6 aydır falan gayet iş görüyor feyree.
Ata3336 Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #3 Hocam, öncelikle hangi güçte bir şarj istasyonu almayı düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.964 Çözümler 15 24 Haziran 2024 #4 Hayırlı olsun, sitede mi yaşıyorsunuz?
muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Tahao dedi: Hayırlı olsun, sitede mi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Garajlı müstakil apartmanda yaşıyorum yer müsait. Ata3336 dedi: Hocam, öncelikle hangi güçte bir şarj istasyonu almayı düşündüğünüzü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 22kW almayı düşünüyorum.
Tahao dedi: Hayırlı olsun, sitede mi yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Garajlı müstakil apartmanda yaşıyorum yer müsait. Ata3336 dedi: Hocam, öncelikle hangi güçte bir şarj istasyonu almayı düşündüğünüzü öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 22kW almayı düşünüyorum.
Ata3336 Centipat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2024 #6 Hocam bence en iyisi kendi şarj istasyonunu almak. Farklı markalar ile arasında çok önemli bir fark olacağını düşünmüyorum.
Hocam bence en iyisi kendi şarj istasyonunu almak. Farklı markalar ile arasında çok önemli bir fark olacağını düşünmüyorum.