MoonRose Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 74 18 Haziran 2020 #11 Fabrika daha inşa halinde diye biliyorum 2023'te ise seri üretime geçecekmiş.
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #12 Togg'da gereksiz olan ve maliyeti arttıran çok şey var Technopat ailesi biz de bir araba mı yapsak?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.016 Makaleler 14 Çözümler 129 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 18 Haziran 2020 #13 Mehmet _Akif dedi: Togg'da gereksiz olan ve maliyeti arttıran çok şey var Technopat ailesi biz de bir araba mı yapsak? Genişletmek için tıkla... Reis sen sınırda kalkan olarak işe başla, boş ver araba falan. Kafaya kurşun yemiş adamsın, araba sana yakışıyor mu be (!)
Mehmet _Akif dedi: Togg'da gereksiz olan ve maliyeti arttıran çok şey var Technopat ailesi biz de bir araba mı yapsak? Genişletmek için tıkla... Reis sen sınırda kalkan olarak işe başla, boş ver araba falan. Kafaya kurşun yemiş adamsın, araba sana yakışıyor mu be (!)
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #14 Motionless IN White dedi: Reis sen sınırda kalkan olarak işe başla, boş ver araba falan. Kafaya kurşun yemiş adamsın, araba sana yakışıyor mu be (!) Genişletmek için tıkla... Technopat vol makam aracı modelinin zırhını ben tasarlayacağım onun haricinde standart modelinde ise dış cephe benimdir
Motionless IN White dedi: Reis sen sınırda kalkan olarak işe başla, boş ver araba falan. Kafaya kurşun yemiş adamsın, araba sana yakışıyor mu be (!) Genişletmek için tıkla... Technopat vol makam aracı modelinin zırhını ben tasarlayacağım onun haricinde standart modelinde ise dış cephe benimdir
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #15 Niye 2023 ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç.
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #16 Firehorse MK II dedi: Niye 2023'ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmasalar bile o tarihde fabrikayı açtık diyecekler.
Firehorse MK II dedi: Niye 2023'ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yapmasalar bile o tarihde fabrikayı açtık diyecekler.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #17 @Mehmet _Akif oy lazım oy.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Haziran 2020 #18 Firehorse MK II dedi: Niye 2023 ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... O kadar basitti zaten.
Firehorse MK II dedi: Niye 2023 ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... O kadar basitti zaten.
Mehmet _Akif Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #19 Firehorse MK II dedi: @Mehmet _Akif oy lazım oy. Genişletmek için tıkla... Ben 14 yaşındayım fakat 2023'de 18 oluyorum ve diyorum ki sandıkta görüşürüz 2023'de bu arada matematiğim iyidir hiç demeyin len o zaman 17 oluyorsun.
Firehorse MK II dedi: @Mehmet _Akif oy lazım oy. Genişletmek için tıkla... Ben 14 yaşındayım fakat 2023'de 18 oluyorum ve diyorum ki sandıkta görüşürüz 2023'de bu arada matematiğim iyidir hiç demeyin len o zaman 17 oluyorsun.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 18 Haziran 2020 #20 Firehorse MK II dedi: Niye 2023 ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... Seçim yaklaşıyor.
Firehorse MK II dedi: Niye 2023 ya çok merak ettim. Arkadaş madem hazır her şey kur fabrikayı kur geç. Genişletmek için tıkla... Seçim yaklaşıyor.