TOGG neden bu kadar önemli?

Hocam o profil fotoğrafına bu başlığa yorum yakışmamış dddd

Çok haklısın kazanan şirketlerin zenginlerin paralarını Türkiye'de tuttuğunu düşünmüyorum. Bakanların dahi parasının Türkiye'de olmama ihtimali çok yüksek. Kazananar hep kazanıyor. Döviz konusu çok mantıklı ama yandaş şirketler olayı bir gerçek artık.

Onu zaten herkes istiyor ama mevcut hükümeti biliyoruz 20 yıldır boş vaat vermesi ve abartması vs. vs. Halka yarayacağını düşünmüyorum.
Hocam hükümetin yanlış politikalarını eleştirelim hep beraber. Bunda bir beis yok. Ama yapılanı da tebrik edelim. Birebir doğrudan alt gelir sınıfına dahil kişilere yaramayacağı açık. Kaldı ki bugüne kadar hangi asgari ücretli sıfır araç alabilmiş? (İstisnalar kaideyi bozmaz). Hemen olmasa da ben en geç 2. yılın sonunda sistemin oturacağını düşünüyorum. Yedek parça, şarj istasyonları, alanında uzman mühendisler, ustalar yani yetkili servis vs. vs. Kısacası ben toggdan umutluyum. Umarım daha güzel olur.

Hocam ne araba alması ya. Bu işler sadece zenginlere yarıyor elin fakiri fukarası da bununla övünüyor işte.

Keşke bu bir strateji olsa Monster vb. farklı sektördeki firmalara vergi indirimi uygulanıp hem bize fayda sağlasa hem de paramızı mümkün olduğunca içeride tutsak.
İthal mallar ucuz bizim mallar pahalı kafası sona ermedikçe ne biz o parayı tutabiliriz ne de yerli firmaları ayakta tutabiliriz.

Parçaları yerli üretebilsek bile şu anda büyük başarı. ARGE var mı ülkede birde daha iyisini yapacağız Şu an yapılan Lego almaktan farksız. Tüm parçaların ithal olması ile gemi yürümez zaten. Yoksa bende bugün bir araç yaparım mahalle arasındaki usta da. Gider 2010 Fiesta ile 2012'i birleştirir ortadan al sana yerli araç.

Umarım devamı gelir ama biz bu tür projelerde genelde 10 koyup 6 kazanıyoruz. Dünya'ya açılmadıkça zaten bir anlamı yok.

Düzgün bir yönetim yapsa bende umutlu olurdum ve sevinirdim ama bunlara güven olmaz o senin düşüncen halka ülkeye fayda sağlamak istiyolarsa boş şatafatlardan vazgeçmeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…