TOGG neden bu kadar önemli?

Sağlayacağı katkıyı görmek zor veya sağlayacak mı o da muamma ama Togg'un Üst yöneticisi Gürcan Karakaş projemizle harekete geçecek ekosistemin 15 yıl içinde gayrisafi milli hasılaya katkısının 50 milyon euro, cari açığa olumlu katkısı 7 milyon euro ve istihdama katkısı ise doğrudan ve dolaylı yoldan 20 bin kişi olacak diye bir açıklaması var.

Soru "TOGG neden bu kadar önemli?" lütfen işi politik tartışmaya (öyle bir kültürümüz de zaten yok) döndürmeyin. Zira konu da elektrikli otomobiller kategorisinde.

Şarkı mı?
Ben arkadaşın gerçek düşünceleri sandım qwyrguqw.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsininde tipi aynı mı olur be arkadaş

İhale falan yok. Kamu teşebbüsü de yok. Her şey özel ve ortaklar da belli: 4 yandaş firmanın (Anadolu, BMC, Zorlu, Türkcell) %23'er ve TOBB'un %8 ortaklığı var. %23 payı olanlardan kaçında ne kadar Katarlı ortak var?
Vergiler, sigorta, personel gideri, yer tahsisi, fabrika tahsisi ve 30 bin de alım garantisi var belgede.
Özel teşebbüse bu kadar kamu kaynağı akıtılması hukuki değil. Rekabet Kurulu'nun seyrediyor olması hukuksuzluğun daniskası.

Yazdıklarınızın doğruluk payından çok yanlış ve alakasız kısmı var ki bunu evvelinde de belirttim. Fakat kusura kalmayın safsata savacak halim yok. Kaldı ki kamunun girişimciye destek vermesinin bir hukuki engeli de yok. Hukuksuz olan kısmı bunu yapma şekilleri de onun konudaki otomobil yatırımıyla ve önemiyle de ilgisi yok.
Not: Ben de projeyi desteklemiyorum ama konuyu siyasal potada eritmeye çalışmanın alemi de yok. Zira bu bahsettiğiniz usulsüzlükler bu alanın dışında, sistemin genelinde var. O yüzden bu başka bir tartışma konusu...

O adam orada babamın oyuyla babamın parasıyla oturuyor, benim 8 ay para biriktirip aldığım telefonun vergisini kendi keyfine göre harcıyor, ben o adama istediğimi derim saygı da duymam.
Hatta saygı duyanlara acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…