Türkiye'nin yerli otomobil firması Togg arabalarının trafiğe çıkış tarihi belli oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Togg arabaları hakkında açıklama yaptı. Rifat Hisarcıklıoğlu: Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ ifadelerini kullandı.
En son mirror cam olayını iptal etmişlerdi. Arabadan zaten beklentim yoktu o yüzden pek şaşırmamıştım. %99,8 eminim bu araba satışa sunulmayacak veya sunulsa bile bambaşka bir şey olacak.
Türkiye'nin yerli otomobil firması Togg arabalarının trafiğe çıkış tarihi belli oldu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Togg arabaları hakkında açıklama yaptı. Rifat Hisarcıklıoğlu: Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ ifadelerini kullandı. Eki Görüntüle 1391069Eki Görüntüle 1391070Eki Görüntüle 1391071
Düşündüm ve içime ağlıyorum. Gerçekten 1 sene sonrası için düşünürsek yine iyi. 53423 ay vade ile satışı olur inşallah. Halkımız araba görsün, düşman çatlatalım.