TOGG V1 uzun menzil alınır mı?

MehmetWezon

Decipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul/Ataşehir
Daha fazla  
V1 uzun menzil paketinin bize yeteceğini düşünüyoruz, fazla donanıma ihtiyacımız yok. Temel özellikler yeterli dedik ve fazlasıyla da yetiyor. Ekstra olarak uzun menzil almak istiyoruz, ayrıca 1-2 opsiyon ekleyeceğiz. Bu şekilde fiyat 1.720'ye denk geliyor. Ancak, ikinci elde en dolu versiyonların temizleri 1.5-1.6 civarında. Sizce sıfır alıp daha az opsiyonlu bir modeli tercih etmek mi, yoksa ikinci elden biraz daha uygun fiyata, fazla opsiyonlu bir model almak mı mantıklı olur? Bizim için buna değip değmeyeceği önemli.

Bizim ekleyeceğimiz fonksiyonlar:

Cam tavan.
Ses sistemi mordian (belki)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kampanyasiyla alinca ikinci elden daha avntajli degil mi ?

Elektrikli araçlarda bence ısı pompası şart

Almak için tek nedeni elektrikli olması, Almamak için 10 tane neden sayarım. İlk olarak elektrikli araçlar türkiye’de şuan icin hâlâ alınmayacak seviyede.

Bunun sebebi arabalar pahalı vergiden cartcurt ama yeni cıkan modeller teknolojik olarak ve batarya olarak bi önceki modele göre çok daha geliştirilmiş oluyor ve aşağı yukarı aynı paraya geliyor. Benzinden tasaruf etmek için aldığın arabayı seninde dediğin gibi 2. el de satarken “Bu şekilde fiyat 1.720'ye denk geliyor. Ancak, ikinci elde en dolu versiyonların temizleri 1.5-1.6 civarında” çok fazla değer kaybediyor.

Kredi kampanyası var derseniz bütçeniz ile alakalı o zaman belki tercih edilebilir. 1.720m verdikten sonra kesinlikle tesla dışında elektrikli otomobil almazdım.

Tesla yol tutuşu, güvenliği volvo kadar sağlam ve bi mühendislik harikası. Yazılımını konuşmaya gerek yok.

Aynı bütçede Tesla varken TOGG'un yüzüne bakılmaz.

Elektrikli araçlarda bence ısı pompası şart
-40 test edildi gerek duyulmadı olsaydı koyarlardı.

Кrediye ihtiyacımız yok berilli bütçe ayrılırdı elimizdeki mevcut araç duracak ws, kendime almak istiyorum elektrikli bezin dizelden tasarruf etmek değil amacımız değip değmemesi Tesla düşündük oda en ucuz 1.8 1.9 o fiyata çıkana kadar gidip Audi A5 çekeriz.

Dostum bmw bünyesinde testlere gittim almanya,portekiz, antalya da bile yapıldı vs onun dışında kaza testleri firması İİHS de görev aldım bu tecrübelerime dayanarak togg tercih etmem ben. Bi arabaya kendi canını ve sevdiklerinin canını bindireceksin. Togg sağlam ya da sağlam değil demiyorum, elimizde veri yok. Aynı şekilde yol tutuşu vs olarakta yeterli veri yok.
Elektrikli olsun az yaksın derdinde yoksa kesinlikle başka modellere yönel derim. Audi A4 bakabilirsin, Bmw F30,F10 Zorlarsan G30.

Elektrikli arabaların tek olayı yakıt yakıt düşünmüyorsan hic bakma gereksiz gelir.

Alfa romeo Tonale bakabilirsin 1.5 hibrit ful paketi baya iyi

Babam çoğu araçtan sıkıldı şahsen audicidir ancak yaşım artık 46 diyor elektrikli ile sürmek istiyorum diyor benim de kafama yattı zaten kendi servisimiz mevcut bakım değişim vs biz yaparız, hani TOGG da hoşuma gitti dış görünüş sağlamlık olarak da şüphem yok marka sadece siyasi amaç kullanıldığı için sevmiyordum almak istemiyordum bu sebebiyetten ancak kararım değişti.

Tesla almak istedik çünkü 2 müşterimiz ve dükkan arkadaşımız da Tesla aldı çok hoş güzel geliyor oda ama bütçeyi o kadar açmak istemiyorum 1.5 maksimum 1.6 gelmesini istiyorum kalan parayla planlarım var.

-40 test edildi gerek duyulmadı olsaydı koyarlardı.
Koyan firmaların zeka sorunu olması lazım boşa maliyet yükseltiyorlar o zaman . Isı pompası olmayan her elektrikli araç gözümde ciddi geride.

V1 yerine atto 3 neden bakmadınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…