TOGG V1 uzun menzil alınır mı?

dostum daha ne diyelim o zaman alınır mı diye soruyorsun genel olarak kâğıt üzerinde yazanları söyleyip almayarak başka seçeneklere yönelmek mantıklı diyoz, yine almayı düşünüyoruz diyosun hayırlı olsun o zaman

Elektrikli araçlarda bence ısı pompası şart
500km uzeri menzilli bir aracta fazla sart oldugunu dusunmuyorum.

Ben Tesla tercih ederdim fakat bu aracta ne aradiginiza gore de degisir, bu arada konfor onemliyse Tesla biraz sert.

Hocam 100 km menzil farkı mevcut.
Hocam isi pompasi oldugu icin kis mevsiminde yakin menzil alirsiniz diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Aga adas güncellemesinden sonra herkes çok mutlu toggda. Isı pompası olsa iyi olurdu ama kolay bir teknoloji değil. Onun yerine 88kw dev gibi bataryası var karma tüketimi bence yeterli arabanın. Tipine ve tasarımına göre baya yeterli hatta. Ben olsam t10f beklerdim. Hacim ihtiyacı yoksa.

Seçeneklerini zaten baktım gördüm ben almaktan kastimda.

İstanbul da kullanılacak bir araba maksimum -2-5 oluyordur hissedilen oda 1-2 hafta sürüyor yeterli olmaz mı?

Seçeneklerini zaten baktım gördüm ben almaktan kastimda.

İstanbul da kullanılacak bir araba maksimum -2-5 oluyordur hissedilen oda 1-2 hafta sürüyor yeterli olmaz mı?
İstanbulu bilmiyorum ama ben ankarada yaşıyorum, sadece bizim sokakta 3 tane togg var ve sorduğumda menzil konusunda memnun olduklarını söylediler. Isı pompası şehir içi pek etkili değil uzun yolda daha çok avantaj sağlıyor. Şehir içi kullanacaksan sıklıkla, pek kafana takma ısı pompasını. O durumda pil kapasitesi ve aerodnami daha öncelikli bence. Arkadaşlar tesla demiş onu da değerlendir derim yazılım olarak daha önde bence. Herkesin kendi damak tadı var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…