Babam çoğu araçtan sıkıldı şahsen audicidir ancak yaşım artık 46 diyor elektrikli ile sürmek istiyorum diyor benim de kafama yattı zaten kendi servisimiz mevcut bakım değişim vs biz yaparız, hani TOGG da hoşuma gitti dış görünüş sağlamlık olarak da şüphem yok marka sadece siyasi amaç kullanıldığı için sevmiyordum almak istemiyordum bu sebebiyetten ancak kararım değişti.
Tesla almak istedik çünkü 2 müşterimiz ve dükkan arkadaşımız da Tesla aldı çok hoş güzel geliyor oda ama bütçeyi o kadar açmak istemiyorum 1.5 maksimum 1.6 gelmesini istiyorum kalan parayla planlarım var.
dostum daha ne diyelim o zaman alınır mı diye soruyorsun genel olarak kâğıt üzerinde yazanları söyleyip almayarak başka seçeneklere yönelmek mantıklı diyoz, yine almayı düşünüyoruz diyosun hayırlı olsun o zaman
Babam çoğu araçtan sıkıldı şahsen audicidir ancak yaşım artık 46 diyor elektrikli ile sürmek istiyorum diyor benim de kafama yattı zaten kendi servisimiz mevcut bakım değişim vs biz yaparız, hani TOGG da hoşuma gitti dış görünüş sağlamlık olarak da şüphem yok marka sadece siyasi amaç kullanıldığı için sevmiyordum almak istemiyordum bu sebebiyetten ancak kararım değişti.
Tesla almak istedik çünkü 2 müşterimiz ve dükkan arkadaşımız da Tesla aldı çok hoş güzel geliyor oda ama bütçeyi o kadar açmak istemiyorum 1.5 maksimum 1.6 gelmesini istiyorum kalan parayla planlarım var.
Aga adas güncellemesinden sonra herkes çok mutlu toggda. Isı pompası olsa iyi olurdu ama kolay bir teknoloji değil. Onun yerine 88kw dev gibi bataryası var karma tüketimi bence yeterli arabanın. Tipine ve tasarımına göre baya yeterli hatta. Ben olsam t10f beklerdim. Hacim ihtiyacı yoksa.
Dostum daha ne diyelim o zaman alınır mı diye soruyorsun genel olarak kâğıt üzerinde yazanları söyleyip almayarak başka seçeneklere yönelmek mantıklı diyoruz, yine almayı düşünüyoruz diyosun hayırlı olsun o zaman.
Aga adas güncellemesinden sonra herkes çok mutlu TOGG'da. Isı pompası olsa iyi olurdu ama kolay bir teknoloji değil. Onun yerine 88kW dev gibi bataryası var karma tüketimi bence yeterli arabanın. Tipine ve tasarımına göre bayağı yeterli hatta. Ben olsam T10F beklerdim. Hacim ihtiyacı yoksa.
İstanbulu bilmiyorum ama ben ankarada yaşıyorum, sadece bizim sokakta 3 tane togg var ve sorduğumda menzil konusunda memnun olduklarını söylediler. Isı pompası şehir içi pek etkili değil uzun yolda daha çok avantaj sağlıyor. Şehir içi kullanacaksan sıklıkla, pek kafana takma ısı pompasını. O durumda pil kapasitesi ve aerodnami daha öncelikli bence. Arkadaşlar tesla demiş onu da değerlendir derim yazılım olarak daha önde bence. Herkesin kendi damak tadı var tabi.