TOGG web sitesi sonunda değişti!

Şu anki site çok daha iyi. Sanki Colorlib temalarından çalıntı gibi duruyor, umarım çalıntı değildir.
Bana da bir yerden tanıdık geldi ama sanmıyorum oradan alıp da yamalamamışlardır.

Bir de logo için zaten hazır bir logo kullandıklarıyla ilgili söylentiler çıkmıştı.
O iddialar şu anda asılsız. Forumda da o konuya baktık ama bir hazır logo kullanımı yok.

Ayneen, devlete sosyal medyaya karışıp sansürleme yetkisi (ki zaten şu anda bu yetkisi var TC'nin, sosyal medya düzenlemesi bu yetkilerin artması anlamına geliyor) ver. Sonra devlet kendisine karşı çıkan herkesi sansürlesin, kendisine karşı olan her bilgiyi yok etsin. Muhalif habercileri yalan haber yaptığı gerekçeleriyle hapislere tıksın.

Türklerin bu kadar basit bir şeyi anlamayıp hâlâ bir yerlere otorite çağırması gerçekten aşırı garibime gidiyor artık benim, başımıza ne geldiyse bu devletten geldi ve hâlâ onu tekrardan bir şeyleri mahvetmesi için başka yerlere çağırıyoruz. Türk'ün otorite sevgisi hiçbir zaman anlaşılamadı.

Bir de logo için zaten hazır bir logo kullandıklarıyla ilgili söylentiler çıkmıştı. Umarım doğru değildir.
Aha kendin yazmışsın işte. Logo açıklandıktan sonra pek çok sözde'muhalif' olan yerlerde logo hakkında asılsız iddialar dolaştı. Sen bilinçli bir sosyal medya kullanıcı olmazsan davar gibi güterler seni. Hayatının her anlamında bilinçli ol ki başkaları senin yerine karar vermesin.

Bu tasarımı fena değil gibi beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…