TOGG yeni logosunu paylaştı!

Tamam, atarım.

Yazılımla ilgili falan güzel hoş ama "sadelik" kısmı biraz fazla kaçmış gibi, özellikle font tarafında.

Yazılımla ilgili falan güzel hoş ama "sadelik" kısmı biraz fazla kaçmış gibi, özellikle font tarafında.
Font konusunda haklısınız. Daha özel bir font seçilebilirmiş.
Çukur fanlarına bu arabaları vereceğiz. Hepsini sokaklara dökeceğiz ve ülke kalkınacak.
Aklınıza bu logoyu görünce "Çukur" geliyorsa çok fazla TV izliyorsunuz. Zira logodaki o "<" ve ">" işaretleri yazılımla ilişkililer. Yanlış anlamayın, ironi yaptığınızı biliyorum.

Her ne kadar muhalif birisi olsam dahi arabanın hayali olduğunu düşünmüyorum. Araba günümüz teknolojisin de çıkmaya çalışıyor bu yüzden her yıl teknoloji geliştikçe arabanın teknolojisi de, tasarımı da değişiyor. Daha tonla sebep var. Ha "2017'de yollarda" vesaire demelerini anlamış değilim. Ama Ahaber zaten İktidar kanalı olduğu için onu fazla takmamak gerekiyor. Ancak ben 2022 ortalarına doğru en azından yurt dışına satış yapacağımızı düşünüyorum. Ne kadar tercih edilir tartışılır.

2017'de, 2016'da yollarda olduğu bahsedilen araç TOGG olmadığı için, suçu TOGG'ye atmamanızı rica ediyorum.

Font konusunda haklısınız. Daha özel bir font seçilebilirmiş.
Açıkçası ben, bu tasarımın kasten yapıldığını, tasarım ekibinin aracın ve markanın tasarım anlayışının çerçeveleri dahilinde mümkün olabilecek en sade ve flat tasarımlardan birisi olduğunu düşünüyorum.

Tasarımda çok fazla sorun yokta fontu daha iyi bir font beklerdim. Tabii göreceli bir şey, bu hali de fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…