TOGG yeni logosunu paylaştı!

2017'de, 2016'da yollarda olduğu bahsedilen araç TOGG olmadığı için, suçu TOGG'ye atmamanızı rica ediyorum.
TOGG ismi zaten yenice verildi. Ondan önce bahsettikleri araçta buydu, yandaşlık yapmaya çalışma rica ediyorum.

Hocam hayali araba olduğunu düşünen arkadaşlar yazdığım kısımdan neden sadece hayali araba kısmını alıntılıyorsunuz? Seçim'den önce satışa sunulmaz ise bende hayali olduğunu düşünmeye başlayacağım, onun dışında yerli olarak üretilmeye çalışan her şeyi destekliyorum tabii ki de.

Tasarım dediğinizde, sadece vektörler değil fontlar da dahildir.
Evet, doğru diyorsunuz. Alışkanlık olunca halk ağzıyla konuşabiliyor bazen insan. Anladığınız için çok sorun olmaz ama daha dikkat ederim.

Sizin üzerinden diğer arkadaşlara da cevap verdim ki "hayali araba haklılık" kısmını alıntılasam da yine aynı cevabı alacaktınız. Burada sorun çıkartacak hiçbir şey yok. İkisi de aynı şeyi anlam ediyor, yanılıyor muyum?

Döviz fiyatları üstünden gidersek muhtemelen işin içinden çıkamayız çünkü döviz şu an hebele hübele, TL fiyatı olarak 800-1 gibi bir şey diyebiliriz ki bu da 40 Euro maliyet rakamını geçersiz kılıyor, çünkü sadece o TL olarak 760 ediyor. %60 ÖTV ve %18 KDV'yi saymıyorum bile. Ya Altaylı'nun hesabında güzel hatalar var ya da bunlar C-SUV diye 2.0 TSI R modelini falan baz aldılar (Umarım yanılıyorumdur).

Ben de yeni araclarini paylasmis olayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…